Ilves hankki uuden puolustajan siirtorajan viime hetkillä, myös uusi maalivahti riveihin

Puolustaja Greg Moro siirtyy SaiPasta Ilvekseen ja maalivahti Samu Pakarinen Kooveesta Ilvekseen.

Ilves voitti keskiviikkona HIFK:n Nokia-areenassa.

15.2. 23:41 | Päivitetty 16.2. 15:50

Aamulehti

Miesten jääkiekkoliigaa pelaava Tampereen Ilves vahvisti joukkuettaan siirtoikkunan viime hetkillä.

27-vuotias puolustaja Greg Moro siirtyy Ilvekseen liigajoukkue Lappeenrannan SaiPasta.

193-senttinen Moro on pelannut tällä kaudella 29 runkosarjaottelua tehoin 2+5=7. Kanadalaispuolustaja pelaa ensimmäistä kauttaan Euroopassa.

Ilves tarvitsi puolustukseensa lisää leveyttä. Sarjakakkoseksi noussut Ilves voitti keskiviikkona HIFK:n 3–2. Puolustuspäästä puuttuivat loppukauden poissa oleva Kevin Czuczman sekä Jarkko Parikka ja Dominik Mašín.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kommentoi siirtoa torstaina seuran tiedotteessa.

”Etsimme yhtä isokokoista ja voimakasta puolustajaa kevättä ja tämänhetkisiä poissaolojamme ajatellen. Neuvottelimme SaiPan kanssa, millä ehdoilla Greg Moro olisi vuokrattavissa loppukauden ajaksi. Halusimme varmistaa, että loppukaudella käytössämme on varmasti riittävä määrä laadukkaita puolustajia sekä samalla antaa loukkaantuneille avainpuolustajillemme Jarkko Parikalle sekä Dominik Mašínille mahdollisuuden kuntouttaa itsensä rauhassa ja hyvin harjoitellen ennen heidän paluitaan takaisin kokoonpanoon.”

Lisäksi Ilvekseen siirtyy loppukaudeksi maalivahti Samu Pakarinen Mestiksen Kooveesta. 23-vuotias Pakarinen on Ilveksen sopimuspelaaja, mutta jatkaa Kooveessa ja on tarvittaessa Ilveksen käytettävissä.

Ilves tiedotti samalla, että seuran puolustaja Santeri Airola ja hyökkääjä Joona Korhonen puolestaan siirtyvät loppukaudeksi SaiPan riveihin. Korhonen kuuluu nuorten pelaajien nimettyyn erityisryhmään, ja voi palata Kooveen riveihin SaiPan pelien päätyttyä. Kumpikaan ei jatka Ilveksessä ensi kaudella.

Jääkiekkoliigan siirtoikkuna umpeutui keskiviikkona 15. helmikuuta.

Päivitetty 16.2.203 kello 15.48 uusilla tiedoilla sopimuksista ja Samu Pakarisen siirrosta sekä Timo Koskelan kommenteilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut