Loukkaantumisestaan kuntoutunut hyökkääjä Juuso Ikonen palaa Tapparaan

Tappara on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen alkukaudesta kirvesrinnoissa nähdyn Juuso Ikosen kanssa.

Juuso Ikonen paikkasi alkukaudesta Tapparan loukkaantumisia kahden liigapelin ja yhden CHL-ottelun ajan. Määräaikainen pesti päättyi ennenaikaisesti Ikosen loukkaannuttua.

30.1. 13:34

Aamulehti

Hyökkääjä Juuso Ikonen, 28, palaa Tapparaan loppukauden kattavalla sopimuksella. Ikonen paikkasi Tapparan loukkaantumisia alkukaudesta kahden viikon määräaikaisella sopimuksella, mutta pelit päättyivät ennenaikaisesti loukkaantumisen vuoksi.

Ikonen ehti pelata kaksi liigapeliä ja yhden CHL-ottelun.

Tapparan Instagram-tilillä julkaistussa videossa Ikonen kertoo, että viime visiitin jälkeen hän kävi pienessä leikkauksessa ja on sen jälkeen kuntouttanut itseään. Hyökkääjä ei ole siis kiekkoillut missään toisessa seurassa lokakuun lopulla tulleen loukkaantumisen jälkeen.

”Nyt on kuntouduttu ja ukko on valmis hyppäämään kehiin. Ihan hyvä kunto on”, Ikonen vakuuttaa videolla.

Hankinnallaan Tappara halusi laajuutta kokoonpanoonsa alkavan peliruuhkan vuoksi. Kuluvalla viikolla Tappara pelaa kolme peliä, siitä seuraavalla neljä ja sitten jälleen kolme, joista viimeinen on CHL-finaali.

”Ikonen osoitti syksyllä sopeutuvansa erinomaisesti joukkueeseen, joten loppukauden sopimuksen tekeminen oli helppo ratkaisu kaikille osapuolille”, kommentoi Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa seuran tiedotteessa.

Ensi viikon EHT:lle Tapparasta nimettiin kolme pelaaja: puolustaja Valtteri Kemiläinen sekä hyökkääjät Niko Ojamäki ja Veli-Matti Savinainen.

Ikonen on Tapparan mukana heti maanantaista alkaen. Seura on myös valmis julkaisemaan pelaajasopimuksia tiistaina, mikäli Tappara–KalPa-pelin yleisömäärä ylittää 6 000 katsojaa.

Miesten jääkiekkoliigan siirtoikkuna sulkeutuu keskiviikkona 15. helmikuuta kello 23.59.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut