Panu Miehon sopimus Ilveksen kanssa purettu – suuntaa seuraavaksi Ruotsiin

Hyökkääjän oli tarkoitus pelata kevääseen 2024 asti Ilveksessä.

Panu Mieho oli vielä viime kaudella Ilveksen varakapteeni. Kuvassa Mieho kävelemässä harjoitusjäältä takaisin kohti Ilveksen pukukoppia.

12.1. 12:50 | Päivitetty 12.1. 17:23

Aamulehti

Miesten jääkiekkoliigassa pelaava Ilves ja hyökkääjä Panu Mieho, 27, ovat purkaneet kevääseen 2024 ulottuneen sopimuksensa.

”Seuran ja pelaajan odotukset eivät enää tällä kaudella täyttyneet, joten päädyimme hyvässä yhteisymmärryksessä tähän ratkaisuun”, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran tiedotteessa.

Mieho pelasi tällä kaudella viisi CHL-ottelua ja 23 liigapeliä tehoin 2+5=7. Pääosin hänen paikkansa oli alemmissa ketjuissa.

Menossa oli viides kausi tamperelaisjoukkueessa. Kolmella kaudella Mieho toimi Ilveksen varakapteenina.

”Haluan kiittää koko Ilves-organisaatiota ajastani seurassa ja Tampereella sekä saamastani mahdollisuudesta kehittyä pelaajana ja ihmisenä. On ollut kunnia pelata Suomen parhaiden kannattajien edessä, kokea Tampereen kiekkobuumi ja nähdä läheltä Suomen kahden parhaan huoltajan arki – erityiskiitokset Lasselle (Laukkanen) ja JP:lle (Janne Jansson)”, Mieho sanoi tiedotteessa.

Torstai-iltapäivänä Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä pelaava Timrå IK tiedotti, että Mieho siirtyy joukkueeseen 2024 kevääseen saakka ulottuvalla sopimuksella. Timrå on sarjassa viidentenä kerättyään 51 pistettä 32 ottelusta.

Suomalaisista Timråssa pelaavat puolustajat Elmeri Eronen, Joonas Lyytinen ja Axel Rindell. Seuran urheilujohtajana toimii Kimmo Kapanen.

Viime aikoina Ilveksellä on ollut kokoonpanossa useita poissaoloja. Puolustukseen kutsuttiin takaisin lainalta vastikään Karri Aho. Aiemmin kauden aikana Ilves on purkanut hyökkääjiensä Miro Nallin ja Joonas Odenin sopimukset. Uusia pelaajia joukkueeseen ei ole hankittu.

Ilves pelaa seuraavan kerran lauantaina Jyväskylässä JYPin vieraana.

Päivitetty 12.1.2023 kello 17.23: Lisätty tieto, että Miehon ura jatkuu Timråssa.

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut