TPS pudotti viisikollisen pelaajia kokoonpanosta, mukana entinen Ilves-pelaaja – MTV: Syynä alkoholi

SM-liigan joukkue kohtaa keskiviikkona Jukurit Mikkelissä.

TPS:n valmentaja Jussi Ahokas.

11.1. 15:37

Turun Palloseura julkaisi mystisen tiedotteen keskiviikkona. Miesten jääkiekkoliigajoukkue pudottaa viisikollisen pelaajia kokoonpanostaan saman illan ottelusta Jukureita vastaan.

Kokoonpanosta ovat poissa hyökkääjät Jonne Tammela, 25, ja Topias Haapanen, 24, puolustajat Aleksi Anttalainen, 23, ja Ruben Rafkin, 21 sekä maalivahti Lassi Lehtinen, 23. Haapanen on Pirkkalan Pingviinien kasvatti ja edusti liigatasolla 2016–20 Ilvestä.

Jokainen pelaajista kuuluu joukkueen runkomiehistöön.

TPS selittää poissaoloja huomiota herättävällä tavalla.

”Pelaajien puuttuminen kokoonpanosta on joukkueen sisäinen asia. Viisikko on jälleen valmennuksen käytettävissä perjantain TPS–HIFK-ottelussa.”

MTV uutisoi, että kyseessä on kurinpitotoimi, jonka taustalla on joukkueen sisäisten sääntöjen rikkominen vieraspelimatkalla viime viikonloppuna. TPS pelasi Oulussa Kärppiä vastaan ja yöpyi ottelun jälkeen Vaasassa. MTV:n tietojen mukaan viisi pelaajaa oli lähtenyt ”viettämään kosteaa iltaa”, mikä johti kurinpitotoimiin.

Manööverin seurauksena Tuton maalivahti Emil Vuorio on nostettu luukkuvahdiksi yhden ottelun lainasopimuksella. Lisäksi kokoonpanossa ovat esimerkiksi U20-MM-kisoissa pelanneet Viljami Marjala, Sisu-Petteri Lehtonen ja Aron Kiviharju.

Turkulaiset ovat liigassa sijalla seitsemän ja kyntävät viiden ottelun tappioputkessa.

”Ei tässä ole mikään s**tanan kriisi päällä”, päävalmentaja Jussi Ahokas kommentoi Ilta-Sanomille tiistaina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut