Tappara hankki ruotsalaiset veljekset hyökkäykseensä – ”Loppukauden ottelutahti on todella kova”

Jonathan ja Marcus Davidsson siirtyvät Tapparaan loppukauden sopimuksilla. Viimeksi he pelasivat kotimaansa pääsarjassa.

18.12.2022 15:57 | Päivitetty 18.12.2022 17:10

Aamulehti

Tampereen Tappara kertoi sunnuntaina solmineensa loppukauden pelaajasopimukset ruotsalaisten veljesten Jonathan Davidssonin ja Marcus Davidssonin kanssa.

Molemmat Davidssonit pelasivat alkukauden Ruotsin SHL:ssä HV71:n riveissä. He pelaavat hyökkääjinä: 25-vuotias Jonathan on oikealta laukova laituri ja vuotta nuorempi Marcus vasemmalta laukova sentteri.

”Marcus ja Jonathan tuovat lisää monipuolisuutta ja kahden suunnan työmäärää hyökkäykseemme. Liikkumiskyky ja luisteluvoima ovat molempien iso vahvuusalue”, Tapparan pelaajakoordinaattori Kimmo Vähä-Ruohola kommentoi seuran tiedotteessa.

Jonathan Davidsson pelasi Ottawa Senatorsissa kuusi NHL-ottelua kaudella 2019–2020. Tällä kaudella 23 SHL-ottelussa syntyi vaatimattomat tehot 0+2.

Marcus Davidssonin pistesaldo syksyn 21 ottelussa oli 1+2. Hän on Buffalo Sabresin toisen kierroksen varaus vuodelta 2017, mutta pelannut ennen Tapparaa koko uransa Ruotsissa.

Joukkueen mukaan joulupäivänä

Kapteeni Otto Rauhalan loukkaantuminen ja Topi Rönnin nuorten MM-kisavalinta olivat tehneet Tapparan sentteritilanteesta hankalan. Ennen Davidssonien tuloa joukkueessa oli jäljellä käytännössä enää kolme keskushyökkääjää.

”Loppukauden ottelutahti on todella kova. Kaikki viikot kevääseen saakka ovat kolmen ottelun viikkoja. Ikävien ja harmillisten loukkaantumisten myötä meillä oli tarvetta leventää rosteria”, perusteli päävalmentaja Jussi Tapola hankintaa Tapparan tiedotteessa.

Vielä maanantain Pelicans-ottelussa kaksikkoa ei nähdä. Davidssonit liittyvät Tapparan mukaan joukkueen vahvuuteen joulupäivänä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut