CHL siirtää kolmannenkin Tapparan ottelun – Tässä ovat Tapparan siirtopelien uudet päivät

Jääkiekon Mestarien liiga siirtää yhden Tapparan ottelun.

Tappara eteni jatkoon CHL:n ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta.

25.11.2022 19:53

Miesten jääkiekkoliigan runkosarjaohjelmaan tulee kolme päivämäärämuutosta, sarja ilmoitti perjantaina. Tapparan sairas- ja loukkaantumistapausten vuoksi peruuntuneille molemmille otteluille on nyt löydetty uudet pelipäivät, ja Mestarien liiga CHL:ssä pelaavien Jukurien ja Tapparan jatko-ohjelma tuo muutoksia joulukuun liigapeleihin.

Tapparan torstainen peli Lukkoa vastaan peruttiin, ja ottelun uusi päivämäärä on 6. helmikuuta. Perjantain peruuntunut HPK–Tappara pelataan 30. marraskuuta.

Lue lisää: Kaksi Tapparan peliä siirtyi – näin toimitusjohtaja ja päävalmentaja kommentoivat

CHL:n pudotuspelien myötä keskiviikolle 7. joulukuuta merkitty Jukurit–Kärpät siirtyy keskiviikolle 18. tammikuuta. Maanantaille 12. joulukuuta merkityn Tappara–Pelicans-ottelun uusi ottelupäivä on tiistaina 10. tammikuuta.

”Torstaina tehdyt ottelukalenterin muutokset johtuivat Tapparan kokoonpanotilanteesta. He eivät yksinkertaisesti saaneet riittävää määrää pelaajia jalkeille, jotta Lukko- ja HPK-ottelut olisi voitu pelata. Nämä muut siirrot taas liittyvät CHL:ään, eikä niillä ole tekemistä Tapparan kokoonpanotilanteen kanssa”, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä tarkensi.

”Jouduimme siis tekemään muutoksia joulukuun otteluohjelmaan CHL:n pudotuspelien vuoksi. Jukurit ja Tappara pelaavat ensimmäiset neljännesfinaaliottelunsa itsenäisyyspäiväviikolla ja ratkaisuottelut viikkoa myöhemmin.”

Siirrot

Tapparan uudet pelipäivät

Tappara–Lukko: vanha päivä 24.11., uusi päivä 6.2.

HPK–Tappara: vanha päivä 25.11., uusi päivä 30.11.

Tappara–Pelicans: vanha päivä 12.12., uusi päivä 10.1.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut