KalPan Anton Karlsson väliaikaiseen pelikieltoon rajun päätaklauksen vuoksi

Ottelun päätöserässä nähty taklaus kohdistui sääntöjen vastaisesti pään alueelle.

KalPan Anton Karlsson ja HIFK:n Julius Nättinen lokakuussa ottelussa HIFK-KalPa Helsingissä.

5.11. 13:37

KalPan puolustaja Anton Karlsson joutuu väliaikaiseen pelikieltoon, jääkiekon Liiga kertoi nettisivuillaan. Karlsson taklasi eilisessä Kärpät–KalPa-ottelussa Kärppien hyökkääjää Arttu Hyryä niin, että taklaus menee jatkokäsittelyyn.

Ottelun päätöserän taklauksesta tuomittiin Karlssonille viiden minuutin rangaistus ja pelirangaistus, koska taklaus kohdistui sääntöjen vastaisesti pään tai niskan alueelle. Liigan kurinpitodelegaatio on tutkinut tilanteen ja arvioi Karlssonin taklauksen pelikiellon arvoiseksi.

Liigan Twitteriin jakamalla videolla näkyy, miten Karlsson ajaa edestä päin Hyryä kasvoihin, niin, että tämän pää retkahtaa tilanteessa taaksepäin. Hyry vajoaa taklauksesta jäälle.

Kärpät ja KalPa kohtaavat lauantaina uudelleen Oulussa. Karlsson on ottelusta sivussa, ja tapauksen kurinpitokäsittely jatkuu.

Liigassa pelataan tänään kuusi ottelua ennen sarjan jäämistä maajoukkuetauolle. KooKoo–Ilves alkaa kello 16, ja neljä ottelua alkaa kello 17. Jukurit ja TPS aloittavat ottelunsa kello 18.30.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut