Jäikö alakouluikäinen lapsesi ilman lippua Tappara–Sport-peliin? Tappara pyytää ottamaan yhteyttä

Aamulehden lukija otti yhteyttä toimitukseen ja kertoi ainakin yhden tamperelaisen koululuokan jääneen ilman lippuja Tapparan peliin. Tappara ei ole saanut tietoa asiasta. Seurasta pyydetään ottamaan yhteyttä Aki Hautamäkeen, mikäli lippu on jäänyt saamatta.

Sport-pelissä nähtiin Tapparan kauden toiseksi paras yleisömäärä. Enemmän on ollut vain paikallispelissä. Maanantaina hallissa oli poikkeuksellisen paljon nuorisolippulaisia lippukampanjan seurauksena.

18.10. 16:30

Aamulehti

Tapparan yhteistyökumppani Modulight tarjosi ilmaisen lipun maanantaiseen miesten jääkiekkoliigan Tappara–Sport-peliin kaikille Tampereen alakoululaisille. Tiistaiaamuna Aamulehden toimitukseen otti yhteyttä henkilö, jonka mukaan ainakin Wivi Lönnin koulun yksi luokka olisi jäänyt ilman lippuja. Tämä oli aiheuttanut harmitusta.

Tapparan kehitys- ja tapahtumajohtaja Aki Hautamäki kertoo, ettei seuran tietoon ole tullut ilman lippuja jääneitä koululaisia. Tappara oli saanut kampanjaansa varten Tampereen kaupungilta koulujen oppilasmäärät. Seura toimitti liput kouluille, jossa ne on jaettu luokissa eteenpäin.

Lippuja on Hautamäen mukaan ollut riittävästi ja niitä on annettu jokaiseen alakouluun, myös steinerkouluun, joka ei toimi kaupungin alla.

Hautamäki on pahoillaan siitä, jos jostain syystä lapsia on jäänyt ilman lippuja. Hän toivoo, että tällaisessa tapauksessa häneen oltaisiin suoraan yhteydessä mahdollisimman pian.

”Olisi kiva päästä selvittämään ja paikkaamaan tilanne. Modulightin kanssa hoidamme ehdottomasti tämänkin luokan, jos tällainen unohdus on käynyt”, Hautamäki lupaa.

Sport-ottelussa oli Tapparan kauden toiseksi paras yleisömäärä: 11 035. Katsojista 4 000 tuli otteluun 7–16-vuotiaiden nuorisolipulla. Määrässä ei ole eritelty sitä, kuinka moni lipuista on ollut Modulight-kampanjan lippuja.

”Se on merkittävä määrä. Prosentuaalisesti nuorisolippulaisia oli normaalia enemmän”, Hautamäki sanoo.

Lue lisää: Tapparan lipputempaus alakouluille oli taloudellinen menestys – Jalkaansa satuttanut Savinainen paljasti vanhan tempauksen, jonka takia joukkue joutui vaihtamaan hotellia

Kampanjasta Tappara on saanut Hautamäen mukaan pelkkää positiivista palautetta, ja paljon.

”Olemme tietysti erittäin tyytyväisiä ja onnellisia, että saimme rakennettua noin hyvän tapahtuman Tampereelle ja Nokia-areenaan.”

Aamulehti ei tiistaina tavoittanut Wivi Lönnin koulun rehtoria kommentoimaan asiaa juttua varten.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut