Ilves-valmentaja Marko Ojanen palaa Nuorten Leijonien valmennukseen: ”Mahdollisuus edustaa Suomea on aina kunnia-asia”

Ojanen työskentelee Ilveksen apuvalmentajana kolmatta kauttaan.

Marko Ojanen tuurasi Jouko Myrrää Ilveksen päävalmentajana HPK-ottelussa helmikuussa.

22.9. 16:16

Aamulehti

Tampereen Ilveksen miesten jääkiekkoliigan joukkueessa apuvalmentajana toimiva Marko Ojanen on nimetty myös alle 20-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennustiimiin.

Ojanen, 49, on mukana Ilveksessä päävalmentaja Jouko Myrrän johtamassa valmennustiimissä kolmatta kauttaan. Hän on aiemmin toiminut liigatasolla apuvalmentajana myös Tapparassa, jota Ojanen edusti lisäksi pelaajana vuosina 2000–2006.

”Päävalmentaja Tomi Lämsän yhteydenoton jälkeen keskustelin asiasta perheeni kesken ja seurajohdon kanssa. Mahdollisuus edustaa Suomea on aina kunnia-asia”, Ojanen kommentoi Ilveksen tiedotteessa.

”Alle 20-vuotiaiden maajoukkuepelit ja MM-turnaus ovat erittäin kovatasoisia, ja lähden innolla mukaan myös Nuorten Leijonien valmennustiimin.”

Aiemmin tällä viikolla Ilves sai täydennystä valmennustiimiinsä, kun seuralegenda Raimo Helmisen kerrottiin liittyvän joukkueen valmennukseen loppukauden ajaksi.

Lue lisää: Ilvekseen liittynyt Helminen tietää jo, miten ylivoiman voisi laittaa kuntoon – ensimmäinen visiitti uuden areenan syövereissä oli koettelemus: ”Olen ihan pihalla”

Edelliset kisat päättyivät potkuihin

Ojanen on sivussa Ilveksen toiminnasta nuorten maajoukkueen leiritysten ja kisojen ajan. MM-kisat pelataan Kanadassa 26. joulukuuta–5. tammikuuta.

Ojanen on aiemminkin työskennellyt maajoukkueiden valmennuksessa niin alle 20-vuotiaiden ikäluokassa, nuoremmissa junioreissa kuin miestenkin maajoukkueessa.

Joulukuussa 2016 pidetyssä nuorten MM-kisoissa Ojanen, päävalmentaja Jukka Rautakorpi sekä apuvalmentajat Aleksandr Barkov ja Rauli Urama saivat poikkeuksellisesti kesken kisojen potkut Suomen huonojen tulosten vuoksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut