Ilveksestä pois siirtynyt hyökkääjä löysi nopeasti uuden seuran – ura jatkuu Suomen liigassa

Miro Nalli ei jatka Ilveksessä, vaan siirtyy Vaasan Sportiin.

Miro Nalli ei jatka Ilves-paidassa. Kuva helmikuulta 2021.

12.9. 15:34 | Päivitetty 13.9. 15:10

Aamulehti

Miesten jääkiekkoliigan kauden keskiviikkona Ässät-kotipelillä aloittava Ilves harvensi hyökkäyspäätänsä yhdellä pelaajalla. Ilves tiedotti maanantaina purkaneensa 23-vuotiaan hyökkääjän Miro Nallin sopimuksen.

Ilveksen mukaan sopimus purettiin yhteisymmärryksessä.

Nalli löysi nopeasti uuden seuran: hän jatkaa uraansa Suomen jääkiekkoliigaa pelaavassa Vaasan Sportissa. Nallin sopimus on kaksivuotinen. Sport uutisoi sopimuksesta maanantaina.

Nalli nousi Ilveksen junioreista liigajoukkueeseen, jossa debytoi kaudella 2019–2020. Hän ehti edustaa Ilvestä 104:ssä liigan runkosarjapelissä. Viime kaudella hän teki 46 otteluun tehot 3+10=13.

”Arvostamme Miro Nallin panosta viime kausien joukkueissamme ja kiitämme häntä tällä erää Ilveksen eteen tehdystä työstä. Näemme tämän olevan tällä hetkellä kaikille osapuolille paras ratkaisu”, Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela kertoi seuran tiedotteessa.

”Miro on monipuolinen pelaaja, joka tuo joukkueeseen kovaa asennetta ja työmoraalia sekä pystyy myös tuloksentekoon. Hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä ja tuo näin erilaisia mahdollisuuksia hyökkäysketjuihin. Miro on myös erittäin käyttökelpoinen pelaaja alivoimalla. Uskomme hänen olevan tärkeä palanen Sportin tulevaisuudessa”, Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kertoi seuran tiedotteessa.

Päivitetty 13.9.2022 kello 15.09 tiedolla Miro Nallin uudesta seurasta.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut