Miljoonatappiot jälleen tehnyt TPS palkkasi toimitus­johtajakseen Tapparan myyntijohtajana toimineen Aki Holman

Holma toimi aiemmin Tamhockey oy:n myynti- ja markkinointijohtajana.

Aki Holma Tapparan toimistolla tammikuussa 2021.

21.6. 12:34

Aamulehti

Miesten jääkiekkoliigassa pelaavan Turun Palloseuran taustayhtiö HC TPS Turku oy on palkannut toimitusjohtajakseen aiemmin Tapparan taustayhtiön Tamhockey oy:n myynti- ja markkinointijohtajana toimineen Aki Holman.

”Olen erittäin ylpeä ja innoissani päästessäni johtamaan yhtä Suomen perinteikkäimmistä ja menestyneimmistä jääkiekkoseuroista", Holma sanoo TPS:n tiedotteessa.

”Aki tuo erityisesti HC TPS:n kaupallisen puolen kehittämiseen ja kasvattamiseen kovan luokan osaamista ja kokemusta”, kertoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kai Koskinen.

Holma, 44, oli vuonna 2019 Aamulehden tietojen mukaan hyvin vahva ehdokas Mikko Leinosen seuraajaksi Tamhockey oy:n toimitusjohtajana. Tehtävään valittiin lopulta Mika Aro.

Nyt Holman oli alun perin tarkoitus siirtyä TPS:n sijaan kaupunkilehti Tamperelaisen mediamyynnin vetäjäksi ja yksikön johtajaksi. Ennen Tapparaa Holma on työskennellyt muun muassa Aamulehdessä ja Satakunnan Kansassa.

Miljoonatappiot jatkuivat

HC TPS Turku oy julkisti myös talouslukunsa huhtikuun lopussa päättyneeltä tilikaudelta. Tilikauden 2021–2022 tappio oli 1,1 miljoonaa euroa.

Miljoonatappiosta huolimatta yhtiön tulos parani edelliseen tilikauteen verrattuna noin 1,5 miljoonalla eurolla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut