Valtteri Kemiläinen palaa Tapparaan, Veli-Matti Savinainen jatkaa ensi kaudella

Suomen mestaruuden voittanut Tappara julkaisi keskiviikkona tulevan kauden joukkuettaan.

Valtteri Kemiläinen ja Rögle kukistivat Ängelholmissa pelatussa CHL:n finaalissa Tapparan.

25.5. 17:08

Aamulehti

Tappara julkisti keskiviikkona uusia pelaaja­sopimuksia tulevan kauden joukkueeseensa. Tämänkertaisen sopimus­pinon merkittävimmät uutiset olivat puolustaja Valtteri Kemiläisen paluu ja hyökkääjä Veli-Matti Savinaisen jatkosopimus.

Kemiläinen, 30, pelasi viime kaudella ensin KHL:n Vitjazissa, josta hän siirtyi olympialaisten jälkeen ruotsalaiseen Rögleen. Kemiläinen oli Röglen paidassa kukistamassa Tapparaa CHL:n finaalissa.

”’Tinke’ tulee olemaan isossa vastuussa ylivoiman viivapeluusta, ja pukukoppiin hän tuo johtajuutta ja voittamisen kulttuuria”, Tapparan päävalmentaja Jussi Tapola kommentoi seuran tiedotteessa.

Savinainen, 36, vaihtoi Kemiläisen tavoin loppukaudeksi joukkuetta ja saavutti menestystä. Savinainen siirtyi KHL:n Jokereista Tapparaan ja juhli kauden päätteeksi Suomen mestaruutta.

”’Vellu’ antaa tekojen puhua kaukalossa puolestaan, ja hän on kunnioitettu taistelija joukkueessa”, Tapola kertoi tiedotteessa.

Kemiläisen sopimus on kaksivuotinen, Savinaisen yksivuotinen.

Lisäksi Tappara ilmoitti sopimuksista hyökkääjien Tyler Kelleherin, Philip Granathin ja Oskari Luodon sekä puolustajien Arttu Kärjen, Kasper Kulonummen ja Antti Virtasen kanssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut