Juhamatti Aaltonen siirtyy Jukureihin: ”Hienoa saada tuollainen persoona ja pelimies”

Myös HIFK tiedotti maanantaina uusista sopimuksista.

Juhamatti Aaltonen teki runkosarjassa Tampereella Kärpille parikin jatkoaikamaalia.

2.5. 13:43

Aamulehti

Konkarihyökkääjä Juhamatti Aaltonen siirtyy miesten jääkiekkoliigan sisällä Oulun Kärpistä Mikkelin Jukureihin.

Sarjan värikkäimpiin hahmoihin lukeutuvan Aaltosen, 36, sopimus Olli Jokisen valmentaman joukkueen kanssa on yksivuotinen.

”Häntä voi kuvailla mailataituriksi, joka on voittanut urallaan paljon, mutta se ei ole suinkaan himmentänyt pelinälkää. On erittäin hienoa saada tuollainen persoona ja pelimies Mikkeliin”, perusteli Jukureiden kehitysjohtaja Mikko Hakkarainen hankintaa seuran tiedotteessa.

”Mitä olen Ollin ja Mikon kanssa jutellut, minulle on tarjolla Jukureissa iso rooli, joten tarjous oli todella houkutteleva. Mikkelissä on hyvä meininki päällä ja halua kasvaa isommaksi seuraksi”, Aaltonen sanoi.

Päättyneellä kaudella Aaltonen teki Kärpissä 58 runkosarjaottelussa tehot 14+21. Hän on edustanut kotimaisessa liigassa aiemmin myös Pelicansia ja HIFK:ta.

Jukurit oli kenties koko kauden suurin yllättäjä, ja runkosarjan kakkossija takasi sille paikan ensi kaudella CHL:ään. Pudotuspeleissä tie katkesi kuitenkin heti puolivälierissä.

HIFK:lle jatkosopimuksia

Myös Helsingin IFK:lla oli maanantaille pelaajauutisia. HIFK kertoi solmineensa jatkosopimukset puolustaja Joonas Lyytisen sekä hyökkääjien Olli Palolan ja Sebastian Dykin kanssa.

HIFK tiedotti asiasta Bättre Folk -palvelussaan. Dykin sopimus on kaksivuotinen, Palolan ja Lyytisen yksivuotiset.

Päättyneellä kaudella HIFK vahvisti siirtotakarajalla hyökkäystään rajusti, mutta kausi päättyi silti jo puolivälieriin.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut