Tapparan tosifani Eeva Helldán, 73, saattaa herätä keskellä yötä miettimään tulevaa peliä – mestaruudesta irtosi sellainen riemu, että pojalta tuli soitto: ”Mitä te siellä teette?”

Eeva Helldán ja hänen miehensä Timo Helldán ovat käyneet kaikissa Tapparan kotiotteluissa ja myös useissa vierasotteluissa. Eeva Helldán aikoo kasvattaa myös lapsenlapsistaan uuden fanisukupolven suosikkijoukkueelleen. Tapparan tosifani kertoo, miten villitys sai alkunsa ja miten kävisi, jos Tapparalla olisi liigassa vaikeaa.

Eeva ja Timo Helldán kertovat saavansa ystäviltään aina lempeää vinoilua, jos Tappara häviää. ”Sukulaisten tiedossa on, että Eevan puhe kääntyy aina jääkiekkoon”, Timo Helldán naurahtaa.

2.5. 6:00

Aamulehti

”Mitä te siellä teette, kotiin nukkumaan sieltä!” komensi Eeva, 73, ja Timo Helldánin, 75, poika puhelimessa vanhempiaan viime torstain ja perjantain välisenä yönä.

Muisto naurattaa lempääläläisiä Helldáneja. Pariskunta oli aikonut vaivihkaa livahtaa Tapparan SM-voiton kultajuhlahumuun Tampereen Keskustorille, mutta Aamulehden suora lähetys paikalta kavalsi heidät, ja he saivat pojaltaan Mikael Helldánilta lempeän kipakan puhelun.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut