Tapparan yleisömäärä ylitti torstaina komean rajapyykin, johon Ilves on yltänyt jo neljästi putkeen – kuvat Nokia-areenasta havainnollistavat, miltä näyttää yli 10 000 katsojaa Tapparan ja Ilveksen kotiottelussa

Tamperelaisjoukkueiden peleissä on riittänyt väkeä.

Tappara-fanit iloitsivat torstaina finaalipaikasta.

15.4. 9:00

Aamulehti

Tamperelaisseurat Ilves ja Tappara ovat vetäneet uuteen Nokia-areenaan mainioita yleisömääriä kevään pudotuspeleissään. Ilves (keskiarvolla 10 294) on koko liigakevään yleisöykkönen, kun Tappara (7509) on toisena ennen HIFK:ta.

Ilves-kannattajat ovat ruuhkauttaneet lippuluukut ympäri kevään. Viimeinen silaus oli keltavihreiden ensimmäinen välieräpaikka 21 vuoteen. Ilveksen pudotuspelien katsojakeskiarvo on yli 10 000 katsojaa, eikä se ole jäänyt nelinumeroisiin lukemiin viimeisessä neljässä kotiottelussaan. Perjantain viidennestä välierästä TPS:a vastaan on tuskin odotettavissa yhtään vähempää.

Tapparalaisille menestys on tuttua. Taskussa on yhdeksäs peräkkäinen välieräpaikka ja seitsemäs finaalipaikka viimeiseen yhdeksään pudotuspelikevääseen, mikä saattaa vaikuttaa siihen, ettei kirvesrintojen kotipeleissä ole ollut aivan vastaavaa ryysistä kuin paikallisvastustajalla.

Tappara ylsi torstain viidennessä KooKoo-välierässä paitsi finaaliin myös ensimmäistä kertaa pudotuspeleissä yli 10 000 katsojaan. Tarkka lukema oli 10 371.

Alla olevista kuvista voit katsoa, miltä Nokia-areenassa näyttää, kun lehtereillä on tamperelaisjoukkueiden kotipeleissä yli 10 000 katsojaa. Ilveksen kolmannessa TPS-välierässä viime tiistaina, josta kuvat myös ovat, oli paikalla hienot 10 881 katsojaa.

Ti 12.4.2022 Ilves–TPS, 10 881 katsojaa:

To 14.4.2022 Tappara–KooKoo, 10 371 katsojaa:

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut