Kiekkoillan panokset ovat valtavat – voitolla välieriin ja tappiolla kesälomalle, Ilves sai aamulla ilouutisen: Haapala palaa kokoonpanoon

Ilveksen ja Kärppien välinen puolivälieräsarja ratkeaa legendaarisessa Game Sevenissä.

Henrik Haapala palaa Ilveksen vahvuuteen tiistai-illan huilivuoron jälkeen. Sen sijaan hänen kanssaan tässä vääntävä Topi Niemelä ei ole pelikuntoinen.

6.4. 13:26

Ilveksen valmennusjohto sai huojentavan tiedon keskiviikon aamujäiden jälkeen.

Kuudennen puolivälierän jälkimmäisen osan huilanneen Henrik Haapalan paikat kestivät niin hyvin, että sisukas laitahyökkääjä pystyy lähtemään tänä iltana eeppisen ottelusarjan legendaariseen Game Seveniin.

Ilveksen ja Kärppien välisen kamppailun panokset ovat valtavat. Voittaja etenee välieriin, häviäjä lähtee kesälomalle.

Haapala aloitti edellisen puolivälierän maanantaina, mutta joutui jäämään sivuun tiistaisesta jatko-osasta. Silloin Haapalan paikalle nostettiin Colton Beck. Liigahallitus hyväksyi yksittäisellä päätöksellä, että miehiä voi vaihtaa ”kesken” pelin lääketieteellisistä syistä.

Kärpät hyödynsi samaa pykälää. Taneli Ronkainen nostettiin puolustukseen Topi Niemelän tilalle. Niemelä on sivussa myös tänään.

Ilves on vaihtanut kahden laiturin paikkaa täksi illaksi. Joonas Oden nousee Haapalan ja Petri Kontiolan rinnalle ykkösketjuun. Oulun ainoan Ilves-osuman pohjustanut Joona Ikonen hyökkää nyt Panu Miehon ja Matias Mäntykiven vieressä.

Nelosketjua johtaa nyt kevään ensimmäisen pudotuspelinsä pelaava Tomi Iso-Mustajärvi. Iso-Mustajärvi korvaa Joni Ikosen.

Kärpät on muuttanut kahden pakkiparin koostumusta. Ludwig Byström puolustaa nyt Damir Musinin kanssa. David Sklenicka aloittaa Mikko Niemelän parina.

Seitsemäs puolivälierä alkaa Nokia-areenassa klo 18.30. Aamulehti seuraa tapahtumia erillisessä jutussa.

Ilveksen kokoonpano:

Henrik Haapala–Petri Kontiola–Joonas Oden

Eemeli Suomi–Balazs Sebök–Nicholas Baptiste

Panu Mieho–Matias Mäntykivi–Joona Ikonen

Miro Nalli–Tomi Iso-Mustajärvi–Marko Anttila

Jarkko Parikka–Les Lancaster

Tuomas Salmela–Dominik Masin

Leo Lööf–Simon Johansson

Aleksi Elorinne

Marek Langhamer (Vadim Zherenko)

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut