Tapparan puolivälieräsarjan alkua ja Nokia-areenan katsomoa voisi kuvailla yhdellä sanalla: kylläinen – Tapparan herättyä horroksestaan Lukko sai kyytiä: ”Meillä on vähän liikaakin energiaa”

Joona Luoto, Otto Rauhala ja Petteri Puhakka olivat Tapparan kaipaama piristysruiske. Lukko isännöi toista puolivälieräkohtaamista tiistai-iltana.

Käsi ylös ja nimi lehteen. Joona Luoto (vas.) ohjasi Tapparan tärkeän 2–2-tasoituksen. Vieressä Tyler Morley yhtyy tuuletuksiin.

28.3. 21:58

Aamulehti

Tappara sai päällisin puolin haluamansa miesten jääkiekkoliigan ensimmäisestä puolivälierästään Rauman Lukkoa vastaan. Voitto lukemin 5–3 (0–2, 3–0, 2–1) ja 1–0-sarjajohto kelvannee jokaiselle sinioranssille.

Kontrasti viime kevääseen ja silloiseen Lukon ja Tapparan välieräsarjaan oli iso. Jos vuosi sitten Lukko taklasi, sähisi ja luisteli Tapparan kumoon, niin jo runkosarja osoitti, että Tappara oli läksynsä lukenut. Maanantaina Tappara antoi Nokia-areenan plekseille kyytiä lukuisia kertoja kolatessaan Lukko-pelaajia seinille. Maalineduspelillä Tappara teki viidestä maalistaan kolme, eikä kirvesrintojen asennetta tarvinnut kyseenalaistaa viimeiseen 40 minuuttiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut