Tappara kertoi Jukka Rautakorven lähtevän: ”Halusin palata valmentajatehtäviin” – kirveslegenda Mikko Leinonen palaa

JYP vahvisti vaihtavansa valmennusryhmänsä ensi kaudeksi.

Mikko Leinonen on aktiivinen eläkeläinen.

24.3. 17:55

Aamulehti, STT

Tampereen Tappara tiedotti keskiviikkona, että sen urheilujohtajana viime ja kuluvan kauden työskennellyt Jukka Rautakorpi on vapaa siirtymään uusiin tehtäviin 1. huhtikuuta alkaen. Rautakorvella oli kirvesrintoihin kolmen vuoden sopimusoptio, mutta tätä optiota ei käytetty.

Ilta-Sanomat uutisoi keskiviikkona Rautakorven siirtyvän ensi kaudeksi JYPin päävalmentajaksi ja saavansa valmennusryhmäänsä mukaansa Ville Niemisen. Torstaina JYP kertoi valmennusryhmänsä vaihtuvan. Päävalmentaja Jukka Ahvenjärven joukkue sijoittui tiistaina päättyneessä runkosarjassa 13:nneksi.

”Tämä kahden vuoden jakso Tapparan urheilujohtajana on antanut minulle paljon kokemusta siitä, kuinka kokonaisvaltainen ja vaativakin tehtävä on kyseessä. Halusin kuitenkin vielä palata takaisin valmentajatehtäviin”, Rautakorpi kertoi Tapparan tiedotteessa.

Tamhockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Penttilä lausui, että ensi kauden Tappara-joukkueen rakentaminen on loppusuoralla. Joukkueen kasaavat loppuun Mikko Leinonen ja Kimmo Vähä-Ruohola.

Leinonen, 66, jättäytyi Tapparan toimitusjohtajan paikalta eläkkeelle vuodenvaihteessa 2019–20, mutta palasi viime vuonna kirvesrintojen hallitukseen. Jo toimitusjohtajana, jona häntä seurasi Mika Aro, entinen hyökkääjätähti vastasi poikkeuksellisen paljon Tapparan pelaajavalinnoista ja nyt hän palaa sikäli tuttuun rooliin.

Vähä-Ruohola, 40, toimi apuvalmentajana Tapparan mestaruusjoukkueissa 2016 ja 2017. Paraikaa hän työskentelee Tapparan pelaajakoordinaattorina.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut