Ilveksen jalkapalloedustuksesta tuttu Tomi Erola siirtyy Ilves-Hockeyn myyntipäälliköksi

Erola toimi Ilveksen miesten jalkapalloliigajoukkueen taustayhtiön, Ilves Edustus oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2016 helmikuuhun 2022 asti.

Ilves Edustus -jalkapalloyhtiötä pitkään johtanut Tomi Erola siirtyy jääkiekko-Ilveksen leipiin. Kuva vuodelta 2015.

21.3. 15:58

Aamulehti

Ilves-Hockey oy on nimittänyt uudeksi myyntipäällikökseen Ilveksen miesten jalkapalloedustuksen taustalta tutun Tomi Erolan.

Erola, 49, aloittaa työnsä miesten jääkiekkoliigajoukkueen taustayhtiössä 4. huhtikuuta. Hän opiskelee parhaillaan työn ohessa kauppatiedettä ja urheilujohtamista Tampereen ja Itä-Suomen yliopistoissa.

”Hyvissä tunnelmissa on mukava siirtyä uusien Ilves-haasteiden pariin, myynnin ja palveluiden kehittämiseen kohti kansainvälistyvää toimintaympäristöä, Erola kommentoi uutta nimitystään Ilves-Hockeyn tiedotteessa.

Jalkapallopuolella Erola työskenteli miesten jalkapalloliigajoukkueen toimintaa pyörittävän Ilves Edustus oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2016 tämän vuoden helmikuuhun. Ennen Ilves Edustuksen yhtiöittämistä hän toimi edustusjoukkueen managerina ja hallituksen puheenjohtajana sekä työskenteli vientiteollisuuden kansainvälisissä projektitöissä Patrian, Metso Powerin ja Sandvik Mining & Constructionin leivissä.

”Tomin monipuolinen kokemus vienti- ja urheiluteollisuudesta tuo hyvän lisäyksen tiimiimme. On hienoa saada hänet mukaan kehittämään toimintoja kanssamme”, Ilves-Hockey:n asiakkuus- ja kehitysjohtaja Mikko Mattila sanoo tiedotteessa.

Erolalla on omaa lajitaustaa jääkiekosta. Hän pelasi Ilveksen junioriputkessa päättäen peliuransa maalivahtina senaikaiseen Mestikseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut