Jouko Myrrä avautuu syksyn kiirastulestaan: ”Kun oli epävarmuutta, nukuin muita levollisemmin” – Päävalmentaja kertoo, miksi englantia opetteleva Ilves on kuumempi kuin yli 20 vuoteen

Tampereen Ilves ei ole ollut yhtä vankka mestariehdokas 24 vuoteen. Nousun takana on englannin kieltä, joukkuehenkeä ja tasaisuutta.

Ilveksen päävalmentaja Jouko Myrrä on valmentanut joukkueensa hyvään liitoon. Tämän lukiessaan hän todennäköisesti tokaisisi, että pelaajisto on työn tehnyt, eikä vastaava yksilöhehku muutenkaan sovi hänen pirtaansa.

14.1. 19:00

Aamulehti

Viime lokakuussa olisi ollut vaikeaa uskoa Tampereen Ilveksen olevan tammikuun puolessa välissä miesten jääkiekkoliigan kärjessä. Ilves ei ole ollut vuodenvaihteen jälkeen sarjakärki 24 vuoteen (viimeksi 1997–98).

Lokakuun alkupuolella tilanne oli toinen. Ilves lähti areenakauteen suurin odotuksin ja viidenneksi isoimmalla pelaajabudjetilla. Kymmenen ottelun jälkeen Ilves oli neljän pelin tappioputkessa, eikä se ollut vakuuttanut juuri yhtenäkään iltana. Kriittinen supina Ilveksen ja etenkin päävalmentaja Jouko Myrrän ympärillä kiihtyi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut