Ilveksen ja Tapparan KooKoo-pelit siirtyvät - Liiga - Aamulehti

Ilveksen ja Tapparan KooKoo-pelit siirtyvät – Tapparan perjantain vastus vaihtuu

KooKoo ja TPS ovat joutuneet koronakaranteeniin. KooKoo olisi pelannut tällä viikolla sekä Ilvestä että Tapparaa vastaan.

KooKoon joukkueen koronatartuntojen vuoksi tämän viikon KooKoon pelit Ilvestä ja Tapparaa vastaan siirtyvät. Kuva Ilves–KooKoo-pelistä 4.11.2021.

10.1. 16:23 | Päivitetty 10.1. 18:40

Aamulehti

Miesten jääkiekkoliigan Kouvolan KooKoon joukkueesta on löytynyt lisää koronavirustartuntoja, KooKoo kertoo kotisivuillaan maanantaina. KooKoon joukkueessa todettiin viime viikon alussa kolme koronavirustartuntaa ja viikonlopun aikana positiivisia testituloksia löytyi lisää.

Sen myötä KooKoon joukkueen toiminta on keskeytetty koko viikon ajaksi.

KooKoo olisi pelannut tällä viikolla keskiviikkona 12.1. Ilvestä vastaan Kouvolassa ja perjantaina 14.1. Tapparaa vastaan Tampereella. Molemmat ottelut siirtyvät.

Ilveksen pelin uusi pelipäivä on keskiviikkona 23.2. kello 18.30. Tappara-pelin uusi ajankohta ei ole vielä tiedossa.

Myös TPS:n liigajoukkueesta on löytynyt koronatartuntoja. TPS on karanteenissa 17. tammikuuta asti ja kolme sen peliä siirtyy.

Siirtojen myötä Tapparan ja HIFK:n Helsingissä 22.1. pelattavaksi merkitty ottelu siirtyy pelattavaksi perjantaina 14.1. Helsingissä. Tapparalta peruuntui perjantailta KooKoo-peli ja HIFK:lta TPS-peli.

Päivitetty 10.1.2022 kello 17.28. Lisätty tieto TPS:n karanteenista ja Tapparan uudesta perjantain pelistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut