Tapparan Kristian Kuuselan asettama tavoite ei täyttynyt Nokia-areenan avauksessa: ”Startti oli hirveä” - Liiga - Aamulehti

Tapparan Kristian Kuuselan asettama tavoite ei täyttynyt Nokia-areenan avauksessa: ”Startti oli hirveä”

Kahvia siemaillut Kristian Kuusela penäsi rentoutta perjantain aamuharjoituksissa. Tätä ei Tapparasta näkynyt enää illalla.

Tappara-vaihtopenkillä riitti tuimia ilmeitä. Ilves latoi neljä maalia avauserään ja karkasi selkeään voittoon.

3.12.2021 22:11

Aamulehti

Vielä perjantaiaamun joukkueharjoitusten alla Tapparan kokenut hyökkääjä Kristian Kuusela istui kirvesrintojen uudella vaihtopenkillä lasinen kuppi kädessään ja siemaili kahvia. Tappara oli pian aloittamassa historiansa ensimmäisen joukkueharjoituksen Nokia-areenan jäällä.

”Mietin, että tässä on aika pitkä matka menty. Tulin takaisin Tampereelle vuonna 2013 ja silloin jo puhuttiin areenasta”, Kuusela, 38, tunnelmoi aamuharjoitusten jälkeen.

”Hienoa päästä tänne harjoittelemaan ja pelaamaan tänne. Tämä on modernein halli, jossa olen pelannut. Ja kotikaupungissa, se on hienoa. Jää oli liukas, kymmenen kautta kymmenen. Odotan, että tullaan rentona pelaamaan, eikä jännitetä. Tästä pitää nauttia ja keskittyä pelien voittamiseen.”

Voimamiesten kohtaaminen: Ilveksen Nicholas Baptiste ja Tapparan Mikael Seppälä.

Tuo rentous, jota Kuuselakin huokui ja penäsi vielä joitain tunteja aiemmin, oli poissa illalla, kun Antti Saarelan johtama Ilves löi kirvesrinnat kumoon suvereenisti 6–3 (4–1, 1–0, 1–2). Nauttimisesta ei ollut kirvesleirissä tietoakaan.

”Startti oli hirveä. Siitä oli vaikea lähteä rakentamaan. Ei ollut paras päivämme, mutta nyt meidän on siirrettävä katseemme eteenpäin. Turha tähän on jäädä rypemään”, Kuusela lausui pelin jälkeen.

”Vaikea tuosta oli nauttia. Parhaansa siinä yrittää, mutta tänään ei päässyt täysin siemauksin nauttimaan.”

Vielä aamuharjoituksissa Kristian Kuuselalla riitti syitä hymyyn.

Tappara viritteli kolmannessa erässä näennäistä kiriä, jossa Kuuselakin osui 3–6-maalissa. Todellisesta voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä.

Tappara saa toisen mahdollisuuden lauantaina kello 16 alkaen.

”Me kaikki tiedämme, että meidän on pelattava paremmin”, Kuusela sanoi naama peruslukemilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut