Tappara ja Ilves vaativat koronapassia liigamatsien yleisöiltä kotipeleissä tästä viikosta alkaen - Liiga - Aamulehti

Tappara ja Ilves vaativat koronapassia liigamatsien yleisöiltä kotipeleissä tästä viikosta alkaen

Uudet kokoontumisrajoitukset tulevat voimaan keskiviikkona. Sen jälkeen yli sadan hengen sisätilaisuuksissa on vaadittava koronapassia Pirkanmaalla.

Ilveksen ja Tapparan Liiga-otteluissa aletaan vaatia koronapassia loppuviikosta. Ilman sitä ei ole asiaa joulukuun alussa pelattaviin otteluihin Nokia-areenalla. Uuden areenan kaukaloa jäädytettiin maanantaina.

22.11. 21:37 | Päivitetty 22.11. 21:38

Aamulehti

Liigajoukkueet Tappara ja Ilves ottavat koronapassin käyttöön Liigan kotiotteluissaan. Seurat ilmoittavat verkkosivuillaan, että koronapassi tarkastetaan kaikilla sisäänkäynneillä Hakametsän jäähallilla ja pian avattavalla Nokia-areenalla.

Ensimmäisen kerran koronapassia vaaditaan Ilveksen kiekkopelissä perjantaina 26. marraskuuta, jolloin seura kohtaa TPS:n. Tapparan peliin se tarvitaan lauantaina HPK:ta vastaan pelattavan pelin yleisössä.

Rajoitukset voimaan keskiviikkona

Koronapassin käyttöönotto on edellytys sille, että tulevat pelit voidaan järjestää.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (avi) kielsi maanantaina sellaiset sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet, joihin osallistuu yli 100 henkilöä ja joiden katsomoissa kaikilla ei ole määrättyjä istumapaikkoja tai joissa on yhteislaulua. Rajoitus astuu voimaan keskiviikkona 24. marraskuuta.

Toiminnanharjoittaja voi kiertää kiellon vaatimalla osallistujilta koronapassin.

Lue lisää: Avi määräsi kokoontumisrajoituksia sisätiloihin Pirkanmaalle – koronapassi on vaihtoehto rajoituksille

Koronapassina toimii Euroopan Unionin koronatodistus. Koronapassina toimii todistus täydestä rokotesarjasta, tuoreesta negatiivisesta testistä tai puolen vuoden sisällä sairastetusta koronataudista. Koronapassia ei vaadita alle 16-vuotiailta.

Avin määräys on voimassa 19. joulukuuta saakka.

Sitä ennen jääkiekkoa aletaan pelata Tampereella pian valmistuvalla Nokia-areenalla. Tappara ja Ilves kohtaavat siellä ensi kertaa 3. joulukuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut