Juha Juujärvi JYPin valmennustiimiin - Liiga - Aamulehti

Tamperelaisille tuttu kiekkovalmentaja Juha Juujärvi JYPin valmennustiimiin

Tampereelta ja Lempäälästä tuttu jääkiekkovalmentaja siirtyy JYPin liigajoukkueen valmennukseen.

Jääkiekkovalmentaja Juha Juujärvi siirtyy JYPin liigajoukkueen valmennustiimiin. Hän on toiminut aiemmin muun muassa LeKin Mestis-joukkueen päävalmentajana vuosina 2007–2008 ja 2014–2016, kuva joulukuulta 2014 Lempäälän jäähallista.

22.11. 11:57

Jääkiekkoliigan tyvipäässä kulkeva JYP tekee muutoksia valmennuksessaan, kun uutena apuvalmentajana mukaan liittyy Juha Juujärvi. Apuvalmentaja Jukka Varmanen siirtyy seurassa muihin valmennustehtäviin.

”Juujärven loppukauden kiinnityksellä saamme kokeneen ammattivalmentajan vahvistamaan valmennustiimiämme. Juujärvellä on näkemystä nykyaikaisen pelin vaatimuksista yksilö- ja joukkuetasolla sekä vahvaa taktista osaamista pelin kaikilta osa-alueilta”, urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen JYPin verkkosivuilla.

Liigatasolla aiemmin Ilveksen apuvalmentajana työskennellyt Juujärvi on tehnyt pitkän uran päävalmentajana Mestiksessä ja nuorten SM-liigassa. Kohokohtiin kuuluu KooKoon Mestis-mestaruus vuonna 2014.

Juujärvi on tuttu valmentaja Pirkanmaalla: Ilveksen liigajoukkueen lisäksi hän on ollut päävalmentajan tehtävissä Ilveksen ja Tapparan U20-joukkueissa ja LeKin Mestis-joukkueessa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut