Ilveksen mediatiimi kertoo somehittien salaisuuden - Liiga - Aamulehti

Ilveksen kehuttu mediatiimi kertoo, mikä on valtavien somehittien salaisuus – Seurasimme somejulkaisija Antti Tuomiston vauhdikasta työpäivää: "Kävijämäärät ovat nousussa"

Ilveksen kiekkojoukkueen mediatiimin pelipäivät ovat kiireisiä. 30 sekuntia maalista ja oikea gif on jo Twitterissä. Lankoja käsissään pitävä Antti Tuomisto kertoo, mistä Ilves löytää ideansa ja inspiraationsa ja mistä tuli idea hulvattomaan onnitteluvideoon Manse PP:n pesismestareille. Uusi areena avaa täysin uusia mahdollisuuksia.

Ilves–KooKoo-ottelussa Ilveksen mediatiimistä hommissa olivat graafikko Antti Tuomisto (vasemmalla), videokuvaaja Sami Raiskio, digitaalisten palveluiden kehityspäällikkö Jere Grönholm, kuvaaja Pekka Suojanen ja dj Juha Koivunen (alhaalla). Koko mediatiimi on vielä laajempi.

14.11. 7:00

Aamulehti

Pesäpallo on Suomen kansallislaji, mutta sitä harvemmin nähdään pelattavan Tampereen Hakametsän jäällä luistimet jalassa. Kun nähdään, siitä nousee somehitti.

Tampereen Ilveksen miesten jääkiekkoliigan joukkue oli jälleen näyttänyt somehauistaan onnitteluvideolla pesäpallon mestarille Manse PP:lle. Eikä kyseessä ollut ensimmäinen kerta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut