Patrik Puistola upotti Tapparan verkkoon huikean ilmaveivin ja arveli vastapuolella ollutta isäänsä ”v***ttaneen” – Pasi Puistola paljasti, mitä tv-kuviin tallentuneen ilmeen taustalla oli - Liiga - Aamulehti

Patrik Puistola upotti Tapparan verkkoon huikean ilmaveivin ja arveli vastapuolella ollutta isäänsä ”v***ttaneen” – Pasi Puistola paljasti, mitä tv-kuviin tallentuneen ilmeen taustalla oli

Tappara nousi Mikkelissä jatkoaikavoittoon Waltteri Merelän maalilla. Voitto oli kuudes peräkkäinen. Tapaninpäivän kiekkoilta kuului Puistoloiden perheelle.

Näettekö, minkä tempun kaveri iskee? Mikkelin Jukurien Patrik Puistola ottaa kiekon mailan lapansa päälle ja on valmis yllättämään Tappara-maalivahti Christian Heljangon ilmaveivillään.

26.12.2021 20:42

Aamulehti

Tapparan ja Mikkelin Jukurien välisen ottelun toisessa erässä ohjaaja poimi televisiokuviin kirvesrintojen valmentajan Pasi Puistolan. Puistola oli peittänyt suunsa kädellään ja monet katsojat hallissa sekä etänä varmasti miettivät, mitä entinen huippupuolustaja ajatteli.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut