Tapparan ja Ilveksen otteluliput Uros-areenalle – näin niitä myytiin - Liiga - Aamulehti

Liput lähes loppuunmyyty: Tapparan ja Ilveksen ensimmäisiin paikallispeleihin uudelle areenalle kova hinku – ”Kaikki liput on nyt varattu”

Ilves ja Tappara pelaavat ensimmäiset ottelunsa Tampereen uudella areenalla 3. ja 4. joulukuuta. Lipunmyynti paikallispeleihin alkoi maanantaina aamulla, ja ensimmäisen tunnin aikana lippuja myytiin heti paljon. Iltaan mennessä Tapparan kotiottelun liput oli loppuun varattu, ja Ilveksen lippujakin oli jäljellä enää yläparvella.

Tappara ja Ilves pelaavat ensimmäistä kertaa Tampereen uudella areenalla perjantaina 3. joulukuuta. Tältä Uros-areenan työmaalla näytti 8. lokakuuta.

25.10. 11:33 | Päivitetty 25.10. 21:13

Aamulehti

Lipunmyynti Ilveksen ja Tapparan kotiotteluihin uudelle Uros-areenalle alkoi maanantaina vauhdikkaasti. Liput tulivat ostettaviksi kello 10. Heti ensimmäisen tunnin aikana lippuja myytiin odotusten mukaisesti eli reippaasti. Iltaan mennessä Tapparan kotiottelun liput oli loppuun varattu, ja Ilveksenkin kotipeliin istumapaikkoja oli vapaana enää yläparvella.

Ensimmäiset paikallispelit pelataan areenalla perjantaina 3. joulukuuta ja lauantaina 4. joulukuuta. Ensimmäistä keskinäisistä otteluista isännöi Tappara, toista Ilves.

Lue lisää: Tappara ja Ilves aloittavat lipunmyynnin uuteen areenaan maanantaina – tällainen on hintahaitari

”Ensimmäiset kategoriat on jo myyty. Seisomapaikkalippuja vielä saa, samoin lippuja parvelle”, kertoi Tapparan myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma ensimmäisen myyntitunnin jälkeen.

”Varsinkin parhaita, kalleimpia paikkoja näyttäisi olevan jäljellä enää joitain hajapaikkoja. Samoin Ilveksen hyökkäyspäädystä alakatsomot alkavat olla myydyt”, Ilveksen myynti- ja tapahtumapäällikkö Lasse Fihl sanoi, kun lippuja oli myyty puoli tuntia.

Holma ja Fihl arvioivat aamupäivällä, että ensimmäiset ottelut uudella areenalla myydään loppuun vielä maanantain aikana.

Holma vahvisti Aamulehdelle maanantai-iltana, että Tapparan kotiottelun liput on loppuun varattu.

”Kaikki liput on nyt varattu. Osa lipuista on mennyt isoille ryhmille, eikä niitä kaikkia aina lunasteta, joten lippuja vapautuu saataville vielä tämän jälkeenkin.”

Myös Fihl kertoi maanantai-iltana puoli yhdeksän aikaan, että Ilveksen kotiotteluun oli jäljellä enää noin tuhat paikkaa yläparvella.

”Nopeimmille voi vielä riittää lippuja. Vapaita paikkoja on enimmäkseen Tapparan hyökkäyspäädyssä.”

Tällainen näkymä oli maanantaina vastassa kello 10.15, kun lippuja yritti ostaa perjantaina 3. joulukuuta pelattavaan Tappara-Ilves -otteluun. Kuusi lippukategoriaa oli jo yliviivattu.

Maanantaina kello 10.06 lauantain 4. joulukuuta Ilves-Tappara-peliin ei enää saanut ostettua kahdelle aikuiselle lippuja kategoriasta kaksi.

Kausikorttien myynnissä piikki

Myös Uros-areenalla pelattavien otteluiden kausikorttimyyntiin on tullut piikki. Fihlin mukaan Ilveksen kausikortteja on silti yhä saatavilla. ”Meillä on muutamia paikkoja otettu syrjään uusille kausikorttilaisille.”

Myös Tapparan kotipeleihin uudelle areenalle saa vielä kausikortteja. ”Jos haluaa valita paikkansa sekä tuohon ensimmäiseen otteluun että koko loppukaudelle, kausikortti on paras vaihtoehto", Holma sanoo.

Mitä liput maksavat?

Tappara

Lipuille seitsemän hintakategoriaa.

Aikuisten lippujen hintahaitari on 18–49 euroa.

Alle 17-vuotiaiden lippujen hinnat ovat paikasta riippuen 9–24,50 euroa.

Alle 7-vuotiaat pääsevät sylipaikalla ilmaiseksi.

Opiskelijoiden, eläkeläisten ja varussotilaiden liput maksavat 9–24,50 euroa.

Paikallispelien liput ovat viisi euroa muita ottelulippuja kalliimpia.

Ilves

Lipuille 12 hintakategoriaa.

Aikuisten lippujen hintahaitari on 15–49 euroa.

7–16-vuotiaiden nuorisolippujen hinnat ovat 6–15 euroa.

Opiskelijat, eläkeläiset ja varussotilaat saavat lipuista 30 prosentin alennuksen.

Perhelippu maksaa 12 euroa per henkilö. Lippu kattaa 3–5 ihmistä, joista korkeintaan kaksi voi olla aikuisia.

Paikallispelien liput ovat viisi euroa muita ottelulippuja kalliimpia.

Päivitys 25.10. kello 20.45: Lisätty tieto Ilveksen kotiottelun lipunmyynnin vilkkaudesta.

Päivitys: 25.10. kello 19.53 juttuun on lisätty tieto, että Tapparan kotiottelun liput on loppuun varattu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut