Tappara ja Ilves aloittavat lipunmyynnin Uros-areenaan - Liiga - Aamulehti

Tappara ja Ilves aloittavat lipunmyynnin uuteen areenaan maanantaina – tällainen on hintahaitari

Tappara ja Ilves jakavat Uros-areenan avausviikonlopun lipunmyyntitulot.

Ilves ja Tappara kohtaavat Hakametsässä viimeisen kerran 29. lokakuuta. Kauden ensimmäisessä paikallispelissä katsojia oli 5733.

21.10. 17:34

Aamulehti

Lipunmyynti Tapparan ja Ilveksen kotiotteluihin Tampereen uudella areenalla alkaa ensi maanantaina 25. lokakuuta. Seurat kertovat, että lipunmyynti alkaa maanantaina kello 10.

Ensimmäiset tapahtumat Uros-areenalla järjestetään 3. ja 4. joulukuuta, kun Tappara ja Ilves kohtaavat peräkkäisinä päivinä. Ensin pelataan Tapparan kotiottelu, sitten Ilveksen.

”Ennakkokysyntä lippuja kohtaan on ollut todella suurta ja vihdoin voimme vastata tähän kysyntään”, Tapparan toimitusjohtaja Mika Aro sanoo tiedotteessa.

Aro kertoo, että seurat järjestävät avausviikonlopun ottelut yhteistyössä. ”Tulemme myös jakamaan historiallisesti otteluiden lipunmyynnin tulot seurojen kesken.”

Tapparan sivujen mukaan uuden areenan otteluihin on seitsemän hintakategoriaa. Hintahaitari on seisomakatsomon 18 eurosta parhaiden paikkojen 49 euroon. Paikallisotteluissa liput ovat viisi euroa kalliimpia.

Ilveksellä on 12 hintakategoriaa. Liput maksavat 15–49 euroa. Myös Ilveksellä liput paikallispeleihin ovat pääosin viisi euroa kalliimpia kuin muut liput.

Sekä Tappara että Ilves kertovat, että lippujen varaaminen ei ole mahdollista. Molemmilla seuroilla on kymmenen lipun ostorajoitus asiakasta kohden.

Ilves ja Tappara kohtaavat Hakametsässä viimeisen kerran 29. lokakuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut