Jukureille hyökkäysvoimaa Latviasta - Liiga - Aamulehti

Jukureille hyökkäysvoimaa Latviasta – liigajumbolle taas uusi kansalaisuus pelaajaluetteloon

Jukurit vahvisti hyökkäystään uudella hyökkääjällä.

Mikkelin Jukureiden alkukausi on ollut vaikea. Kuva Ilves-pelistä, jossa maalivahti Oskari Salminen jäi kiinni maalin verkkoon ja Ilveksen Tuomas Salmela teki tilanteesta maalin.

18.10. 17:56

Mikkeli

Jääkiekkoliigassa viimeisenä rypevä Mikkelin Jukurit julkaisi maanantaina latvialaishyökkääjä Oskars Batnan loppukauden kattavan sopimuksen. KHL:ssä yli 100 ottelua tahkonnut Batna, 26, pelasi alkukauden Ranskan liigassa. Maajoukkuemies edusti Latviaa viimeksi kevään MM-kilpailuissa.

”Oskars on isokokoinen keskushyökkääjä, joka pelaa fyysisesti kahteen suuntaan. Hän täyttää juuri ne raamit, joihin olemme etsineet vahvistusta”, kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen luonnehti 195-senttistä pelaajaa Jukurien verkkosivuilla.

Olli Jokisen luotsaama Jukurit on hävinnyt kuusi ottelua peräkkäin ja kärsinyt useista loukkaantumisista. Viime maanantainakin Jukurit täytti kokoonpanoaan ja julkaisi tanskalaispuolustaja Oliver Larsenin liittymisen joukkueeseen, jossa on ulkomaalaisapuja myös Ruotsista, Tshekistä ja Yhdysvalloista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut