Pelicansille nimekäs paluumuuttaja – Mikko Kousa lahtelaisten riveihin loppukaudeksi - Liiga - Aamulehti

Pelicansille nimekäs paluumuuttaja – Mikko Kousa lahtelaisten riveihin loppukaudeksi

Mikko Kousa palaa Lahteen.

13.10. 17:08

Kaksi viime kautta HIFK:ta jääkiekon Liigassa edustanut puolustaja Mikko Kousa, 33, palaa lahtelaisseura Pelicansiin. Seura kertoi loppukauden kattavasta sopimuksesta keskiviikkona.

Kousa teki viime kaudella HIFK:ssa 49 ottelussa tehot 4+24 ja kaudella 2019–20 saldo oli 33 pistettä (10+23). Pelicansissa liigauransa avauspelit kaudella 2007–08 pelannut Kousa on urallaan pelannut Liigan ohella KHL-liigassa ja Ruotsin sekä Sveitsin pääsarjoissa. Pelicansissa mies pelasi viimeksi kaudella 2018–19, takoen tuolloin tehot 10+24.

"Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä, että saimme oman kylän pojan takaisin kotiin. Kousan tasoinen pelaaja olisi vahvistus jokaiseen Liiga-joukkueeseen. Hän tuo meille kosolti kokemusta sekä kiekollista taitoa puolustukseemme”, Pelicansin urheilujohtaja Janne Laukkanen iloitsee.

"Tuntuu hienolta palata kotiin. Pelicans on pelannut tällä kaudella erinomaista kiekkoa ja odotan jo innolla, että pääsen joukkueen mukaan sekä vetämään turkoosin paidan päälleni”, toteaa puolestaan Kousa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos