Harvinainen tilanne: Jouko Myrrän ja Jussi Tapolan työpaikat ovat nousseet Tampereella samaan aikaan keskustelunaiheeksi – Tappara ja Ilves eivät ole vastanneet koviin odotuksiin - Liiga - Aamulehti

Harvinainen tilanne: Jouko Myrrän ja Jussi Tapolan työpaikat ovat nousseet Tampereella samaan aikaan keskustelunaiheeksi – Tappara ja Ilves eivät ole vastanneet koviin odotuksiin

Tällä hetkellä tamperelaisten satsaukset ja urheilullinen anti eivät kohtaa. Tappara on sarjataulukossa kahdeksantena, Ilves kymmenentenä.

10.10. 17:31

Aamulehti

Miesten jääkiekkoliigan kauden 2021–22 piti olla tamperelaisille kautta aikain kausi. Tappara ja Ilves mitalitaistossa mukana, Hakametsän jäähyväiset marraskuussa ja uuden areenan vihkiminen joulukuussa.

Runkosarjaa on pelattu vasta reilu kuudennes, joten aikaa riittää, mutta tamperelaisten alkukausi ei ole ollut mairitteleva. Tamperelaisseurat ovat valmistautuneet vuosien ajan tähän kauteen. Areenaan siirryttäessä on haluttu olla huipulla, jotta areena täyttyisi ja näin seurojen lompakot täyttyisivät.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos