TPS palkkasi NHL:n pelaajakaupoissa pelinappulaksi jääneen Mikael Hakkaraisen - Liiga - Aamulehti

TPS palkkasi NHL:n pelaajakaupoissa pelinappulaksi jääneen Mikael Hakkaraisen

Hyökkääjä kertoi aiemmin tällä viikolla Ilta-Sanomille haluavansa siirtyä Eurooppaan pelaamaan.

20.8.2021 13:03

Aamulehti

Jääkiekkoliigan TPS on palkannut yksivuotisella sopimuksella keskushyökkääjä Mikael Hakkaraisen. 183-senttinen ja 23-vuotias Hakkarainen on kiekkoillut kuusi viime kautta Pohjois-Amerikassa juniori- ja yliopistosarjoissa sekä ECHL- ja AHL-liigoissa.

Hakkarainen on Chicago Blackhawksin viidennen kierroksen NHL-varaus vuodelta 2018. Hänen pelaajasopimuksensa NHL-seura Vegas Golden Knightsin kanssa purettiin aikaisemmin tällä viikolla.

– Hakkarainen on erittäin vahva ja nopea luistelija, jolla on intensiivinen pelityyli. Uskomme hänen pelityylinsä ja pelaajaprofiilin sopivan hyvin tulevan kauden TPS:n identiteettiin, TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio kertoi tiedotteessa.

Hyökkääjä kertoi aiemmin tällä viikolla Ilta-Sanomille pettyneensä kohteluunsa Chicagossa. Seura vaihtoi Hakkaraisen Vegasin tähtivahti Marc-André Fleuryyn aiemmin tänä kesänä.

Ilta-Sanomat kertoi, että Vegas lainasi Hakkaraisen takaisin Chicago Blackhawksiin, joka lähetti suomalaisen AHL-joukkueeseensa. Sieltä hyökkääjälle sanottiin, ettei heillä ole Hakkaraiselle paikkaa.

– Jos itse saisin päättää, haluaisin uuden startin jossain päin Eurooppaa. Sitä kautta voisi rakentaa uraa Euroopassa, Hakkarainen kommentoi lehdelle aiemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut