Tappara antoi Rautakorven varoituksen lisäksi kirjallisen huomautuksen maalivahdilleen - Liiga - Aamulehti

Tappara antoi Rautakorven varoituksen lisäksi kirjallisen huomautuksen maalivahdilleen

Dominik Hrachovina vähätteli koronavirusta Instagramissa.­

25.3. 16:32

Aamulehti

Tampereen Tappara tiedotti torstaina toimenpiteistään koskien kahden U20-pelaajan karanteeni- ja eristyssääntöjen rikkomusta. Kaksi Tapparan junioripelaajaa määrättiin harjoittelemaan Hakametsän kolmoshalliin viime maanantaina, vaikka he olivat koronapositiivisia.

–Me olemme organisaationa epäonnistuneet tämän ikävän tapahtuman ennakoinnin ja päätöksenteon osalta. Se tosiasia, että maaliskuusta 2020 saakka olemme muuten toimineet koronan vastaisessa taistelussa organisaationa esimerkillisesti ja jopa yli asetettujen virallisten ohjeistuksien, ei pidä lieventää tämän karanteeni- ja eristyssäännön rikkomuksen arviointia tai julkista käsittelyä, tiedotteessa sanotaan.

–Ymmärrämme, että toimintamme on loukannut syvästi monia eri tahoja ja pyydämme tätä anteeksi.

Tappara on tiedotteensa mukaan päivittänyt koronaohjeistustaan. Rajatilanteissa päätöksenteko siirtyy toimitusjohtaja Mika Aron harteille.

Tappara kertoi Jukka Rautakorven saaneen keskiviikkona seuralta kirjallisen varoituksen. Lisäksi seura tiedotti koronavirusta Instagramissa vähätelleen maalivahtinsa Dominik Hrachovinan saaneen seuralta kirjallisen huomautuksen, koska ”Tappara on seurana välillisesti vedetty mukaan hänen henkilökohtaisen mielipiteen ilmaisuun”.

Tappara aikoo jatkossa järjestää lisäkoulutusta pelaajilleen sosiaalisen median käyttöä varten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?