Ilveksen paluu jäälle houkutteli väkeä Hakametsään – NHL:ään pyrkivät Arttu Ruotsalainen ja Ville Meskanen myös tositoimissa - Liiga - Aamulehti

Ilveksen paluu jäälle houkutteli väkeä Hakametsään – NHL:ään pyrkivät Arttu Ruotsalainen ja Ville Meskanen myös tositoimissa

Ilveksen liigajoukkue harjoitteli Hakametsässä maanantaina tunnin verran kello 15.45 alkaen.

5.8.2019 18:07 | Päivitetty 5.8.2019 19:53

Aamulehti

Jääkiekkoliigaan valmistautuva Tampereen Ilves veti maanantaina ensimmäiset jääharjoitukset Hakametsässä. Kannattajilla oli mahdollisuus seurata treenejä, tavata pelaajia ja hankkia pelaajien käyttämiä varusteita. Tapahtuma keräsikin toistasataa ihmistä Hakametsään.

Jäällä olivat lähes kaikki Ilveksen sopimuspelaajat. Harjoituksiin osallistuivat myös NHL:ään mielivät Ville Meskanen ja Arttu Ruotsalainen. Heistä Meskanen pyrkii murtautumaan New York Rangersin miehistöön ja Ruotsalainen Buffalo Sabresiin.

Ilves pelaa ensimmäisen harjoituspelinsä perjantaina Tapparaa vastaan. Tampere cupin koitos Hakametsässä alkaa kello 20.

Hyökkääjä Ville Meskasella on kaksivuotinen tulokassopimus New York Rangersin kanssa. Nyt alkaa sopimuksen toinen vuosi.

Meskasen kypärässä on AHL-joukkue Hartford Wolf Packin logo. Viime kaudella pelasi Hartfordissa 70 ottelua tehoin 12+22=34.

Arttu Ruotsalaisella on taskussaan kolmevuotinen NHL-sopimus Buffalo Sabresiin. Hän hakee paikkaa taalaliigasta, mutta palaa tulevaksi kaudeksi Ilvekseen, jos tämä ei onnistu.

Ruotsalainen takoi viime kaudella Ilveksessä 21+21=42 tehopistettä runkosarjassa ja pudotuspeleissäkin 2+5=7.

Päävalmentaja Karri Kivi jutteli treenien aikana Robert Leinon kanssa. Sentteri siirtyi Ilvekseen HPK:sta, jossa hän voitti Suomen mestaruuden.

Kalle Maalahti tuo pelintekovoimaa Ilveksen puolustukseen. SaiPassa hän tehtaili kahdella edellisellä liigakaudella yhteensä 51 tehopistettä.

Aleksi Elorinne on johtajatyyppi, joka vaihtoi Tapparan Ilvekseen. Hän puolustaa jämäkästi ja hakee nyt uutta nostetta uralleen.

Maalivahti Ville Kolppanen lähti Ilveksestä maailmalle 2014. Venäjän ja Ruotsin vuosien jälkeen hän palasi Tampereelle.

Maalivahtilupaus Eetu Mäkiniemi pelasi monta kautta Jokerien junioreissa. Viime vuonna hän pääsi kokeilemaan Kiekko-Vantaassa Mestistä ja nyt on Ilveksen mies.

Hakametsän lehtereillä oli toistasataa ihmistä seuraamassa Ilveksen harjoituksia. Faneilla oli myös mahdollisuus tavata pelaajia ja hankkia kiekkovarusteita.

Tältä näyttää Hakametsä elokuussa mainoksineen. Ilves isännöi perjantaina paikallispeliä Tapparaa vastaan. Kirvespaidat treenasivat maanantaina Kaukajärvellä.

Korjattu kello 19.48 kuvatekstiin Lukas Dostalin tilalle Eetu Mäkiniemi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos