Dominik Hrachovina palaa SM-liigaan – kommentoi varhaista sopimusta - Liiga - Aamulehti

Tapparan mestariksi torjunut Dominik Hrachovina palaa ensi kaudella Liigaan – Tshekissä ihmetellään varhaista sopimusta: ”Suomessa se on melko tavallista”

Dominik Hrachovina aloitti kauden Sveitsissä, siirtyi juuri Tshekkiin ja pelaa ensi kaudella Suomessa.

11.11.2019 21:57

Maalivahti Dominik Hrachovina, 25, siirtyi vastikään Tshekin pääsarjaan Libereciin, mitä seurasi suomalaisittain mielenkiintoinen paljastus.

Kun Liberec tiedotti Hrachovinan liittymisestä joukkueeseen, seuran urheilujohtaja Filip Pesan paljasti, että maalivahti palaa ensi kaudeksi Suomeen.

– Valitettavasti emme voi neuvotella Dominikin kanssa pidemmästä sopimuksesta, koska hänellä on sopimus Suomeen ensi kaudeksi, Pesan sanoi seuran tiedotteessa.

Nyt myös Hrachovina itse puhui asiasta seuran verkkosivuilla. Hrachovinalta kysyttiin, onko normaalia, että pelaajalla on sopimus uuteen seuraan jo tässä vaiheessa kautta.

– Tshekissä ei niinkään, mutta Suomessa se on melko tavallista, Hrachovina sanoi.

Hrachovina saapui Tshekistä Suomeen vuonna 2010 Tuton junioreihin ja puhuu sujuvaa suomea. Hän juhli Tapparassa kahta Suomen mestaruutta, vuosina 2016 ja 2017. Jälkimmäisellä kerralla Hrachovina nosteli pyttyä ykkösmaalivahtina.

Hrachovina aloitti tämän kauden Sveitsissä, mutta lähti HC Ambri-Piottasta pelattuaan seitsemän ottelua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos