Tappara julkisti yhdeksän jatkosopimusta - Liiga - Aamulehti

Tappara julkisti nipun kovia jatkosopimuksia – mukana tehopakit ja 23 osumaa tykittänyt laituri

Myös alivoima- ja aloitusspesialisti Juhani Jasu jatkaa Tampereella.

Pudotuspeleissä kovat tehot iskenyt Teemu Suhonen jatkaa Tapparassa,

26.4.2019 16:22 | Päivitetty 26.4.2019 17:19

Aamulehti

Tappara julkisti perjantaina peräti yhdeksän jatkosopimusta päättyneen kauden pelaajiensa kanssa.

Joukkueessa jatkavat maalivahti Christian Heljanko, puolustajat Valtteri Kemiläinen, Teemu Suhonen ja Jeremi Wehmas sekä hyökkääjät Niko Ojamäki, Juhani Jasu, Matias Lehtonen, Anton Ollikainen ja Lassi Vanhatalo. Heljangon, Suhosen, Lehtosen ja Vanhatalon sopimukset ovat kaksivuotisia, muiden sopimus kattaa ensi kauden.

Ojamäki oli Tapparan paras maalintekijä kuluneen kauden runkosarjassa 23 osumallaan ja on parhaillaan A-maajoukkueen mukana kisaamassa MM-kisapaikasta.

Kemiläinen ja Jasu pelasivat tehokkaimmat kautensa liigaurallaan.

Kemiläinen oli 31 (10+21) tehopisteellään Tapparan tehokkain puolustaja runkosarjassa. Jasu iski maaliennätyksensä, 15 osumaa, runkosarjassa. Jasu on vahva osaaja myös alivoimapelissä ja aloituksissa.

Alivoima- ja aloitusspesialisti Juhani Jasu teki vuoden jatkopestin Tapparaan.

Heljanko oli Tapparan ykkösvahti niin runkosarjassa kuin playoffeissakin. Helmikuussa siirtorajan tuntumassa Jukureista Tapparaan siirtynyt puolustaja Suhonen oli kirvesrintojen tehokkain pelaaja (2+8=10) pudotuspeleissä. Lehtonen ja Ollikainen nousivat kesken kauden liigaryhmään Mestiksen kautta. Vanhatalo ja Wehmas olivat Tapparan A-nuorten kantavia voimia, ja Vanhatalo esiintyi loppukaudesta vahvasti myös Mestiksessä.

Tappara on yhteisymmärryksessä pelaajien kanssa purkanut voimassa olevat sopimukset hyökkääjä Jan-Mikael Järvisen ja puolustaja Juho Rautasen kanssa. Rautanen jäi kirvesrinnoissa varsin vähälle peliajalle. Hän siirtyy KooKoon riveihin., Järvinen puolestaan on ollut Tapparan mukana koko tämän seitsemän SM-mitalin putken ajan ja saa nyt mahdollisuuden hakea uusia tuulia pelaajaurallaan. Järvisen uusi osoite on Mannheim Saksassa.

Tapparan slovakkihyökkääjä Tomas Zaborsky vaihtaa myös maisemaa. Hän on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen SaiPan kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut