HIFK ja Pelicans taistelevat välieräpaikasta - Liiga - Aamulehti

HIFK pudotti Pelicansin jatkosta Sakari Salmisen maalilla – Tappara kohtaa välierissä HPK:n

Kärpät saa semifinaaleissa vastaansa HIFK:n.

Ville Niemisen valmensi Pelicansia puolentoista kauden verran. Avauskausi oli erinomainen, mutta kuluvalla kaudella avainpelaajiaan menettänyt joukkue ei menestynyt toivotulla tavalla ja Nieminen sai lähteä.

30.3.2019 17:44 | Päivitetty 30.3.2019 19:56

Aamulehti

HIFK ja Pelicans taistelivat jääkiekkoliigan puolivälierissä rajusti paikasta semifinaaleihin.

Hurja taistelu Helsingissä päättyi HIFK:n 2–1-voittoon. Näin IFK voitti puolivälieräsarjan 4–2 ja kohtaa välierissä runkosarjan voittaneen Kärpät.

Samalla ratkesi se, että Tappara saa välierissä vastaansa HPK:n.

Kärpät ja HIFK aloittavat välierät keskiviikkona Oulussa, Tappara ja HPK torstaina Tampereella.

Ottelun maalinteko alkoi toisessa erässä. HIFK.n ruotsalaishyökkääjä Erik Thorell luikahti läpiajoon ajassa 26.40. Pelicansin maalissa Jussi Olkinuora torjui Thorellin ensimmäisen laukauksen, mutta ruotsalainen laukoi torjunnan jälkeen irtokiekon maaliin ja siirsi HIFK:n 1–0-johtoon.

Vajaat neljä minuuttia ennen 3. erän loppua Jesse Saarinen tasoitti ottelun, mutta vain reilu minuutti myöhemmin Sakari Salminen ohjasi HIFK:n uudestaan johtoon.

Avauserässä Pelicansilla oli IFK:ta paremmat tekopaikat.

Jesse Mankinen karkasi alivoimalla läpiajoon kohta erän puolivälin jälkeen, mutta Atte Engren helsinkiläisten maalissa torjui. Erän lopulla Pelicansin Jesse Saarinen polkaisi läpiajoon, mutta maali jäi taas tekemättä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos