Liveseuranta Tappara-JYP - Liiga - Aamulehti

Tappara palkitsi Hakametsän yleisön hienolla nousulla – paluun tehnyt Jere Karjalainen sankari jatkoajalla

JYPin kolmas maali syntyi, kun Mikko Mäenpää (47) laukoi siniviivalta ja Ossi Louhivaara ohjasi kiekon maalin edestä verkkoon.

14.9.2019 16:45 | Päivitetty 14.9.2019 19:55

Aamulehti

Tappara kohtasi konkareita vilisevän JYPin lauantai-illan liigakamppailussa Hakametsässä. JYPin riveissä on perätä kuusi yli 35-vuotiasta pelaajaa.

Vaikka JYPillä on kokemusta riittämiin, se oli terävämpi lauantaina ottelun alkupuolella. Ossi Louhivaara vei jyväskyläläiset toisessa erässä jo 3–1-johtoon, mutta Tappara nousi takaa ohi kolmannessa erässä ja jatkoajalla.

Tappara otti jatkoaikavoiton 4–3 (1–2, 0–1, 2–0, 1–0).

Charles Bertrand kavensi liigauransa ensimmäisellä Tappara-maalillaan 2–3:een. Valtteri Kemiläinen jatkoi hienoa alkukauttaan tasoituksella. Puolustaja Kemiläinen keräsi lauantaina pisteet 1+2=3.

Jatkoajalla sankariksi nousi pitkän loukkaantumistauon selättänyt Jere Karjalainen, joka käynnisti kotiyleisön juhlat.

– Alussa olimme purjeessa JYPin kanssa, mutta paransimme koko ajan. Kolmannessa erässä olimme jo parempia, Kemiläinen tuumasi.

Tappara sai Liigaan mainion startin kaadettuaan perjantaina Ilveksen varsinaisella peliajalla ja lauantaina JYPin jatkoajalla.

– Hyvä alku helpottaa joukkuetta. Itseluottamus kasvaa ja tästä on hyvä jatkaa, mutta töitä täytyy tehdä tästä eteenpäinkin joka päivä, että niitä pisteitä tulee, Kemiläinen muistutti.

Aamulehti seurasi tapahtumia livenä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: