Tappara aloitti jääharjoittelun Kaukajärvellä, mukana myös Barkov - Liiga - Aamulehti

Tappara aloitti jääharjoittelun Kaukajärvellä peräti 32 pelaajan voimin – liigajoukkueen kanssa hikoili myös Aleksander Barkov

Aleksander Barkov pelasi Tapparassa viimeksi kaudella 2012–13, kunnes sentterin tie vie NHL:ään. Loppukesällä hänet on nähty monesti vanhan seuransa treeneissä.

5.8.2019 19:40

Aamulehti

Seitsemän SM-mitalia putkeen voittanut Tampereen Tappara täytti Kaukajärven jäähallissa kolme kaukaloa, kun liigajoukkueen 32 pelaajaa ja muutama bonuspelaaja ottivat taas tuntumaa jääharjoitteluun.

Kirkkaimpana tähtenä harjoituksissa loisti NHL-seura Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov. Mukana oli vanhoista Tappara-pelaajista myös maalivahti Tomi Karhunen.

Tapparalla on taas jalkeilla erittäin vahva ryhmä. Ulkomaalaispelaajista varsinkin Charles Bertrandilta ja Tyler Morleyltä on lupa odottaa tuloksekasta kautta. He olivat mukana harjoituksissa, samoin kuin maalivahti Michael Garteig ja puolustaja Alexander Ytterell.

Tappara avaa pelikautensa perjantaina Ilvestä vastaan Tampere cupissa. Ilveksen isännöimä kamppailu Hakametsässä alkaa kello 20.

Maalivahti Michael Garteig siirtyi Tapparaan ECHL-liigan Newfoundland Growlersista. Garteig keskusteli harjoituksissa maalivahtivalmentaja Aki Näykin kanssa.

Maaliahne ranskalaispelaaja Charles Bertrand jätti KHL:n ja Sveitsin taakseen ja palasi Liigaan. Hänen vierellään luisteli viime kauden kirveskapteeni Kristian Kuusela.

Tapparalle keväällä 2016 mestaruuden torjunut Tomi Karhunen on vailla seuraa ja osallistui kirvespaitojen harjoituksiin. Maalin kulmalla päivystää Sami Moilanen.

Tämännäköinen kaveri on ruotsalaispuolustaja Alexander Ytterell. Hän on pelannut Ruotsin pääsarjaa SHL:ää Leksandin ja HV71:n väreissä.

Keskushyökkääjä Tyler Morley takoi viime kaudella SaiPassa tehot 17+24=41. Kanadalainen on pienikokoinen ja vikkelä pelaaja, joka on tottunut kantamaan tulosvastuuta.

Tappara jatkaa vielä tämän kauden Jukka Rautakorven komennossa. Kokenut luotsi on tuttu näky kevään ratkaisupeleissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: