Tappara kellisti vaivattomasti KooKoon – Karjalainen, Suhonen ja Ollikainen tekivät kauden ensimmäisen kirvesmaalinsa Liigassa - Liiga - Aamulehti

Tappara kellisti vaivattomasti KooKoon – Karjalainen, Suhonen ja Ollikainen tekivät kauden ensimmäisen kirvesmaalinsa Liigassa

Jere Karjalainen viimeisteli Tapparan ja KooKoon ottelun avausmaalin ohi Samu Perhosen.

8.2.2019 18:20 | Päivitetty 8.2.2019 21:56

Tappara palasi perjantaina voittojen tielle Liigassa. Tamperelaiset kukistivat KooKoon 5–1 ilman sen suurempia ongelmia. Kotijoukkue näytti jälleen terävältä ja innokkaalta, toisin kuin viime viikonloppuna, jolloin joukkue taipui Ilvestä ja Pelicansia vastaan yhteismaalein 2–11.

Tapparalle sattui KooKoota vastaan pari virhettä, mutta Malte Strömwall pystyi käyttämään kolmesta huippupaikastaan vain yhden. Samalla katkesi ruotsalaisen kymmenen pelin maaliton putki.

Tapparan kokoonpanossa nähtiin uusina pelaajina Teemu Suhonen ja Jere Karjalainen. Ensin mainittu siirtyi Jukureista ja jälkimmäinen kuntoutui polvivammastaan. Molemmat onnistuivat maalinteossa heti avauserässä.

Maali hymyilytti Karjalaista:

Anton Ollikainen teki uransa ensimmäisen liigamaalin.

Tapparan maalilla Niklas Bäckström torjui hyvin pysäyttäen muun muassa Strömwallin rangaistuslaukauksen.

Myös poissaolijoita riitti, sillä esimerkiksi Otso Rantakari, Jarkko Malinen ja Tomas Zaborsky eivät pystyneet pelaamaan. Niko Ojamäki oli yhä maajoukkueen mukana.

Aamulehti seuraa ottelua hetki hetkeltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut