Ilvekselle huojentavia uutisia: tähtisentteri Arttu Ruotsalainen on pelikunnossa, Matt Generous palaa kokoonpanoon - Liiga - Aamulehti

Ilvekselle huojentavia uutisia: tähtisentteri Arttu Ruotsalainen on pelikunnossa, pitkään sivussa ollut puolustaja Matt Generous palaa keskiviikkona kokoonpanoon

Arttu Ruotsalainen selviytyi säikähdyksellä lauantain JYP-ottelun kolhusta.

28.1.2019 13:41

Ilveksen päävalmentaja Karri Kivellä oli hyviä uutisia kerrottavanaan maanantain harjoitusten jälkeen.

Lauantain JYP-ottelussa kolhun alavartaloon saanut tähtihyökkääjä Arttu Ruotsalainen selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

–Hän on ihan kuosissa ja pelaa keskiviikkona, Kivi selvitti.

Ruotsalainen kolaroi JYPin hyökkääjän Jani Tuppuraisen kanssa lauantain ottelun päätöserässä. Ruotsalainen ei pelannut enää kolhun jälkeen ottelussa.

Ilves kohtaa keskiviikkona Sportin Vaasassa. Aivotärähdyksestä toipunut jenkkipakki Matt Generous on silloin myös mukana.

–Hänen olonsa on kohentunut pikkuhiljaa koko ajan. Harjoituksissa kuormaa on lisätty ja nyt hän on pelikunnossa ja pelaa keskiviikkona, Kivi paljastaa.

Maalivahti Riku Helenius oli JYP-peleistä sivussa, mutta hänkin on taas mukana vahvuudessa.

–Riku oli kuumessa, mutta nyt hän on kunnossa ja oli jo mukana maanantain harjoituksissa normaalisti.

Ilveksen kolhulistalla ovat lisäksi hyökkääjät Panu Mieho, Teemu Rautiainen ja Juhani Tamminen sekä puolustaja Olli Vainio.

–Heistä Mieholla menee hiukan pitempään ennen kuin hän pääsee mukana. Hän ei pelaa ainakaan keskiviikkona. Muiden kohdalla pelikunto ratkeaa keskiviikkoaamuna, Kivi sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos