Ilveksen kultaleijona Oskari Laaksonen koki kauhunhetkiä – näin tikattua kättä suojattiin - Liiga - Aamulehti

Ilveksen kultaleijona Oskari Laaksonen koki kauhunhetkiä – näin tikattua kättä suojattiin: "Rupesin viljelemään paniikkia"

Oskari Laaksonen riensi onnittelemaan Arttu Ruotsalaista, joka ratkaisi Ilvekselle 6–5-voiton jatkoajalla.

24.1.2019 10:00 | Päivitetty 24.1.2019 10:25

Ilveksen puolustajan Oskari Laaksosen, 19, välitön olemus ja hymy katosivat hetkeksi viime lauantain Lukko-ottelun tuoksinassa. Nuorukainen sai luistimenviillon vasempaan ranteeseensa, joka alkoi vuotaa verta.

Laaksonen välttyi pahimmalta, onneksi. Tuore nuorten maailmanmestari kertoi Aamulehdelle vammastaan ja kauhunhetkistään. Alla olevalla videolla näkyy myös, millaisella suojuksella Laaksonen pelasi keskiviikon HIFK-ottelussa.

Oskari Laaksosen ajatuksia rannevammastaan ja HIFK-ottelusta:

Laaksosen pelaaminen oli epävarmaa ennen HIFK-ottelua. Lopulta nuori taidokas puolustaja pelasi 24 minuuttia ja 48 sekuntia ja kirjautti syöttöpisteen Arttu Ruotsalaisen 6–5-voittomaaliin jatkoajalla.

–Käsi oli vähän arka vielä, mutta olin tyytyväinen, että pystyin pelaamaan. On tämä jääkiekko vaan kivaa, Laaksonen kertoi.

Laaksonen oli helpottunut, että hän selvisi kuudella tikillä ja uusilla suojuksilla.

–Kun sain viillon, aluksi en pelästynyt, mutta sitten rupesin viljelemään paniikkia, kun jäällä oli verta. Mietin, että toivottavasti nyt ei käynyt pahasti. Onneksi ei käynyt, Laaksonen huokaisi.

Tällainen side kädessään Laaksonen pelasi. Ylempänä kädessä oli myös rannesuoja viiltoja varten.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos