Tapparan nuori hyökkääjä sai kovan tällin Hakametsässä tiistai-iltana – "Ei siinä taklattu päähän, mutta kaveri vauhditti käsillä" - Liiga - Aamulehti

Tapparan nuori hyökkääjä sai kovan tällin Hakametsässä tiistai-iltana – "Ei siinä taklattu päähän, mutta kaveri vauhditti käsillä"

Sami Moilanen putosi jäänpintaan Jaakko Rissasen taklauksen jälkeen tiistaina. Moilanen sai tilanteessa aivotärähdyksen.

23.1.2019 8:05 | Päivitetty 23.1.2019 8:05

Nuorissa Leijonissa MM-kultaa Kanadassa voittanut hyökkääjä Sami Moilanen, 20, sai aivotärähdyksen tiistai-illan ottelussa, kun Tappara kohtasi KalPan Kuopiosta.

Moilanen loukkaantui toisessa erässä, kun KalPan Jaakko Rissanen tuuppasi hänet pää edellä päin laitaa.

Moilanen talutettiin huojuvin jaloin pukukoppiin. Näytti siltä, että Moilanen horjahti ennen Rissasen tönäisyä, mutta olisiko Rissanen voinut jättää taklaamatta?

Tätä varmaan miettii Liigan kurinpitokin lähiaikoina. Moilanen sai aivotärähdyksen. Rissanen ei saanut jäähyä.

–Katsoimme tilanteen videolta erätauolla. Ei siinä taklattu päähän, mutta kaveri vauhditti käsillä Moilasen päin seinää. Se oli vastaavan tyyppinen kuin Tuukka Mäntylän taklaus Sport-pelissä, josta tämä sai kolme peliä pelikieltoa, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi arvioi.

Tappara voitti ottelun maalein 4-1.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos