KooKoo antoi potkut Tuomas Tuokkolalle - Liiga - Aamulehti

KooKoo antoi potkut Tuomas Tuokkolalle – Tilalle nousee vasta 33-vuotias apuvalmentaja

Tuomas Tuokkola valmensi KooKoota marraskuusta 2016 lähtien.

8.1.2019 10:58 | Päivitetty 8.1.2019 11:06

KooKoo on antanut potkut päävalmentajalleen Tuomas Tuokkolalle. Seura kertoo asiasta verkkosivuillaan.

Päävalmentajaksi nousee apuvalmentajana toiminut Mikko Heiskanen.

–Joukkueen tuloskunnon romahtaminen pakotti meidät reagoimaan. Valmentajan vapauttaminen ei koskaan ole mieluisa ratkaisu, mutta emme nähneet muitakaan vaihtoehtoja, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo seuran sivuilla.

KooKoo on voittanut 14 edellisestä ottelustaan vain kolme. Joukkue on valahtanut samalla sarjataulukossa toiseksi viimeiseksi kahdeksan pisteen päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Tuokkolan, 42, sopimus KooKoon kanssa olisi päättynyt tämän kauden jälkeen. Hän valmensi Kouvolassa marraskuusta 2016 lähtien.

Ennen KooKoo-pestiä Tuokkola toimi Tampereen Ilveksen päävalmentajana. Hän tuli Ilvekseen tammikuussa 2013. Ilves erotti Tuokkolan tammikuussa 2016.

Ennen Ilves-pestiä Tuokkola oli saanut potkut KalPan päävalmentajan paikalta elokuussa 2012, joten nämä olivat jo Tuokkolan kolmannet potkut Liigassa.

Heiskanen on vasta 33-vuotias valmentaja. Ennen tätä kautta hän toimi KeuPa HT:n päävalmentajana. Joukkue voitti Heiskasen johdolla Mestiksen mestaruuden viime kaudella.

Valmentaja Lovro Bajc ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen jatkavat KooKoon valmennusryhmässä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos