Ilves–Ässät ja Lukko–Tappara Aamulehden liveseuranta - Liiga - Aamulehti

Ilves taipui jatkoajalla sarjajumbolle, Anton Levtchi uunotti Lukko-vahtia ja ratkaisi Tapparalle

Ilveksen Panu Mieho syötti joukkueensa toisen maalin Ässiä vastaan.

2.11.2018 18:25 | Päivitetty 2.11.2018 21:27

Tamperelaisjoukkueet Ilves ja Tappara mittelivät liigapisteistä perjantaina. Ilves kohtasi Hakametsässä Ässät, joka on valahtanut sarjajumboksi. Joukkueet eivät päässeet parhaassa iskussa kamppailuun, sillä Ässät oli hävinnyt kuusi viimeistä peliään ja Ilveksellä oli samalla otannalla vain yksi kolmen pisteen voitto. Toisaalta tamperelaisten esitys Oulussa oli erinomainen, vaikka tappio tulikin.

Ässien tappioputki päättyi Ilvestä vastaan Jarno Kärjen johdolla. Hän viimeisteli kaikki porilaismaalit, kun Ässät juhli 3–2-jatkoaikavoittoa.

Tappara haki uutta nostetta Raumalta. Joukkue löi viime viikolla Kärpät vieraissa, mutta taipui sen jälkeen HIFK:lle ja TPS:lle yhteismaalein 0–9. TPS-pelin jälkeen Tappara piti parin tunnin palaverin, jossa pohdittiin syitä alavireelle.

Pahalta näytti Tapparan kannalta Raumallakin, kun Lukko johti 4–2 ja sai ylivoiman. Kristian Kuusela kuitenkin taituroi alivoimamaalin ja Veli-Matti Vittasmäki laukoi tasoituksen viivalta. Voittomaaleissa Anton Levtchi näytti oveluutensa ja päästi kiekon lipumaan lavastaan Lukko-vahti Lassi Lehtisen längistä sisään.

Aamulehti seurasi molempien tamperelaisten pelejä hetki hetkeltä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos