Tapparan hyökkääjä Anton Levtchi on kotoisin Varkaudesta - Liiga - Aamulehti

Aleksander Barkov ei ole ainoa venäläisille vanhemmille vuonna 1995 syntynyt Tappara-kiekkoilija: "Isä tuli tänne pelaamaan jalkapalloa"

Anton Levtchi tuuletti Otto Rauhalan iskemää 4–2-maalia. Levtchilla on nyt tehot 0+3 tältä kaudelta, mutta uran 43 liigapelissä ei ole syntynyt vielä yhtään maalia.

20.10.2018 7:45 | Päivitetty 20.10.2018 8:57

Tapparan junioriputken läpi pelannut Anton Levtchi tekee tuloaan liigatasolle. Kuluvalla kaudella mies on saanut vastuuta kaikissa 13 ottelussa ja keskimäärin runsaat 10 minuuttia per peli.

Levtchin paikka Tapparan liigaryhmässä näyttää varsin varmalta, sillä taitavaksi tiedetty hyökkääjä näyttää pystyvän myös kamppailemaan riittävän hyvin.

–Todella paljon olen saanut tehdä töitä liigapaikan eteen, Levtchi kommentoi.

Perjantaina Tappara kukisti Ilveksen värikkäässä pelissä 4–2. Levtchi tarjoili hyvän syötön Otto Rauhalan 4–2-maaliin, jonka jälkeen Ilveksen eväät oli hyvin pitkälti syöty. Avauserässä Levtchi oli jäällä, kun Ilves tasoitti pelin tuomarivirheen jälkeen.

Levtchi syntyi 28. marraskuuta vuonna 1995 Varkaudessa venäläisille vanhemmille. Samana vuonna Tampereella maailmaan putkahti muuan Aleksander Barkov.

Videolla Levtchi kommentoi Ilveksen 1–1-maalia ja venäläisiä juuriaan:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos