Ovatko Tappara ja Ilves liian hyviä? Tamperelaiset voivat muuttaa Liigan pudotuspelien otteluohjelmaa - Liiga - Aamulehti

Ovatko Tappara ja Ilves liian hyviä? Tamperelaiset voivat muuttaa Liigan pudotuspelien otteluohjelmaa

Jos Tappara ja Ilves selvittävät tiensä neljän parhaan joukkoon, huonommin sijoittuneen kotiottelut pelataan pudotuspeleissä eri päivinä.

Ëemeli Suomen sopimus Ilveksen kanssa kattaa tulevan kauden, Charles Bertrand jatkaa Tapparassa aina vuoteen 2023.

11.2.2020 13:41 | Päivitetty 11.2.2020 13:44

Aamulehti

Jääkiekkoliigan pudotuspelien alkuun on aikaa viitisen viikkoa. Liiga tiedotti tiistaina, että mikäli Tappara ja Ilves sijoittuvat kumpikin neljän parhaan joukkoon runkosarjassa, eli saavat kotiedun puolivälieriin, pudotuspelien otteluohjelmaan joudutaan tekemään muutoksia.

Mikäli muutoksia ei tehtäisi, Tappara ja Ilves pelaisivat puolivälierien kotiottelunsa samana pelipäivänä Hakametsässä.

Liigan uutisoinnin mukaan Tapparan ja Ilveksen sijoittuessa top 4:ään paremmin sijoittunut saa pitää ennalta kerrotut kotipelipäivät, mutta heikommin sijoittuneen pelipäiviä muutetaan. Sama muutos tehdään, mikäli Tappara ja Ilves pelaavat puolivälierissä, mutta kumpikaan ei saa kotietua.

Sama muutos tehdään myös, jos Tappara ja Ilves pelaavat välierissä eri ottelusarjoissa ja kummallakin joko on kotietu tai ei ole. Runkosarjasijoitus määräisi myös tällöin, kumman pelipäiviä muutettaisiin.

Tappara (95 pistettä) on Liigan sarjataulukossa toisena ja Ilves (91) kolmantena, mutta Liigan kärkipää on erittäin tasainen. Viidentenä oleva Lukko on kerännyt 90 pistettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos