Ilves avaa uuden kiekkokautensa Aamulehden suorassa lähetyksessä – päävalmentaja Jouko Myrrä takaa: ”Tämä bändi ei soita hitaita” - Liiga - Aamulehti

Ilves avaa uuden kiekkokautensa Aamulehden suorassa lähetyksessä – päävalmentaja Jouko Myrrä takaa: ”Tämä bändi ei soita hitaita”

Ilves pyrkii peluuttamaan viikon kahdessa harjoitusottelussa jokaista pelaajaansa. Mukana ovat myös NHL-lainat Arttu Ruotsalainen, Matias Maccelli ja Lukas Dostal. Päävalmentaja Jouko Myrrä kertoo tarkemmin Ilveksen lähtökohdat ennen Aamulehden näyttämiä harjoitusotteluita.

Jouko Myrrän päävalmentajasopimus päättyy tähän kauteen ja Ilves on kertonut, että valmennuskuvio pyritään ratkaisemaan vuodenvaihteeseen mennessä. Lehtinen-podcast spekuloi, mihin Ilves päätyy.

18.8.2020 20:08 | Päivitetty 18.8.2020 22:42

Aamulehti

Viisi ja puoli kuukautta tuntuu ikuisuudelta. Niin pitkään on kulunut siitä, kun koronavirus katkaisi jääkiekon miesten liigakauden 2019–20.

Ilves pelasi viimeisimmän pelinsä 10. maaliskuuta, kun Ässät kaatui Hakametsässä 3–1 nyt häkellyttävältä tuntuvan 5 329-päisen yleisömeren edessä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: