Lehtinen-podcast: Ville Mäkäläinen tarinoi Pyrinnön ja Bisonsin väännöistä - Lehtinen-podcast - Aamulehti

Lehtinen-podcast: Tamperelaismies esiintyi Pyynikillä tiukassa kokovartalopuvussa, jopa koripallon kulttipelaaja hämmentyi – Pyrinnön ja Bisonsin eeppiset väännöt muistetaan yhä

Ville Mäkäläinen ajautui Loimaan Bisonsiin vuonna 2012. Mäkäläinen voitti Bisonsissa kaksi Suomen mestaruutta ja todisti läheltä huimia kamppailuita Tampereen Pyrintöä vastaan. Mäkäläinen muistelee Lehtinen-podcastissa seurojen välisiä tulisia tapahtumia ja veikeitä tempauksia, joissa mukana oli myös urheiluvaikuttaja Aleksi Valavuori.

Rouheasti pelannut Ville Mäkäläinen oli Loimaan Bisonsin mestaruusjoukkueiden ytimessä. Tässä hän tuulettaa hullaantuneiden fanien kanssa SM-kultaa 2013.­

14.4.2020 18:00

Aamulehti

Ville Mäkäläinen ei ole Suomi-koripallon suurimpia taitureita, mutta yksi ikimuistoisimpia taistelijoita ja persoonia hän on. Mäkäläinen, 35, voitti kaksi Suomen mestaruutta Loimaan Bisonsissa 2012 ja 2013.

Mäkäläinen avautui urastaan ja etenkin Bisons-vuosiensa menestyksestä sekä kovista Pyrintö-otteluista tuoreessa Lehtinen-podcastissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?