Brad Pittin ja Nick Caven osallistuminen Tampereen We-näyttelyyn nousi otsikoihin maailmalla – Näin Tampereesta kirjoitetaan

Kahden tähden, Brad Pittin ja Nick Caven, debyytti kuvataiteilijoina on noussut uutisotsikoihin maailmalla. Useat mediat kuvailevat uniikkia näyttelyä yllätykseksi. Sara Hildénin taidemuseossa viime päivät ovat olleet vilkkaita ja näyttely on kerännyt jo yli 2 000 kävijää.

Näyttelijätähti Brad Pitt esitteli teoksiaan Tampereen Sara Hildénin taidemuseossa lauantaina 17. syyskuuta hyväntuulisesti. Näyttelijätähden puhuessa yleisön keskittyminen oli rikkumatonta.

22.9.2022 16:31 | Päivitetty 22.9.2022 19:48

Aamulehti

Tampereella parhaillaan esillä olevat supertähtien Nick Caven ja Brad Pittin taideteokset ovat vetäneet Sara Hildénin taidemuseoon yleisöä ja keränneet huomiota maailmanlaajuisesti.

Näyttely on uniikki. Kuvanveistäjä Thomas Houseago toi ensimmäistä kertaa koskaan esille ystäviensä Caven ja Pittin töitä. Näyttelyn avajaisia vietettiin viime lauantaina. Yleisölle se avautui sunnuntaina. Vastaanotto on ollut hyvä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut